De nazianstuckna

Sverigedemokraterna försöker alltid göra vad de kan för att dölja sin bakgrund i nazismen, det senaste tricket i den vägen är att bli pro-israeliska som bekant.

Men spåren förskräcker, och de är givetvis svåra att radera ut. Säg mig vem du umgås med och jag säger vem du är, är ett gammalt beprövat talesätt. Nu är tre personer häktade för ekonomisk brottslighet, och de är:

DN: ”35-åringen har haft en ledande roll för Nationell ungdom, vars medlemmar under 90-talet förknippades med mord och andra våldsdåd i Stockholmstrakten. Som utgivare av tidningen Folktribunen dömdes 35-åringen år 2000 till fängelse för hets mot folkgrupp

40-åringen har varit ledare inom Nordiska rikspartiet. På 90-talet dömdes han till fängelse för en grov misshandel som hade föregåtts av nazistiska slagord.

41-åringen har företrätt sverigedemokraterna i en kommun på västkusten och är straffad för bland annat vapenbrott och olaga innehav av explosiv vara.”

Nationell Ungdom, Nordiska Rikspartiet och Sverigedemokraterna.

Nu kommer förstås folk skriva i kommen-
tarerna att han är en ”före detta” sd-politiker, för idag har man rensat ur nazisterna ur partiet. Det är samma sak som man säger om de många kriminella sverigedemokrater som har avslöjats genom åren. De är alla ”före detta” sd-
medlemmar…

Andra bloggar om: , , , , , ,



Artikeln i DN

[tags]Sverigedemokraterna, Nazister, Rasister, Nationalsocialister, Politik, Nationell, Patriot[/tags]

  2 comments for “De nazianstuckna

 1. Sara G
  25 oktober, 2007 at 08:47

  Man har bytt åsikter om judarna och försvarar regimen Israel, men ägnar sig nu istället flitigt åt muslimfobism.
  Annars är det samma gamla rasister från förr
  som nu ägnar sig åt den falska
  drömmen om det ariska – i ett folkhem i Carl Larssonstil.

 2. Stefan
  25 oktober, 2007 at 13:28

  Ok, det var deras bakgrund. Men vet du om det är deras en politisk agenda eller en ambition att tjäna snabba pengar som fört dom samman i Estland?

Comments are closed.