Är det inte ett inträngande Tv4-reportage?


Jag vet att jag i och med denna postning tangerar Hänt i Veckan och liknande publikationer. Jag får väl trösta mig med att tidningarna mangrant har tagit upp detta och hytt med fingret.

Men jag kom på en så bra rubrik att jag helt enkelt inte kunde hålla tillbaka fingrarna från tangentbordet, det kan bli så ibland. Nu säger Reinfeldt, enligt DN, att han har fullt förtroende för Ulrica Schenström och det är klart, lindar hans medarbetare upp TV4:s reportrar så grundligt så. Jag undrar hur TV4 resonerar om Anders Pihlblad?

Rimligen så är vederbörandes trovärdighet noll i nuläget, och vad säger hans fru?

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]Anders Pihlblad, Ulrica Schenström, TV4, Samarbete, Moderaterna, Pussbild, Politik, Pressetik [/tags]


11 svar till “Är det inte ett inträngande Tv4-reportage?”

 1. Eftersom deras chefer klart deklarerat att de inte har någon privat relation så är det väl ingen ”Hänt i Veckan” kommentar. De har ju uppenbarligen en mycket professionell relation, Anders Pihlbladär är positiv till moderaterna och det betalar statssekreterare Ulrica Schenström för.

  Hade det varit en socialdemokratisk statssekreterare, så hade vi fått veta vad de åt för mat, vad de drack och hur mycket, vad den kostade och vem som betalade (skattebetalarna?), samt naturligtvis vart de begav sig efter middagen.

  Men nu är det en moderat statssekreterare, då väljer media att kokett kalla de för ”pussande”!

 2. Tänk om det är så enkelt som lite kärlek??? Det behöver inte vara konspirationer hela tiden!

 3. Statsministern säger ju i alla fall att Ulrika Schenström hade ”clearat” detta möte och flera andra möten med jorunalister, som bakgrundsmöten inför partistämman. Men det finns ju naturligtvis inget som säger att inte Ulrika Schenström kan slå på ”lite kärlek” på order från Reinsvält.

 4. Att 2 personer fattar tycke för varandra, verkar i era ögon som något planerat osv!!!! Var det så när ni träffade era bättre/sämre hälfter?

 5. Det har vi ju vetat hela tiden, att journalisterna frotterar sig med makten, främst den borgliga.

 6. Två personer som gillar varandra.
  Trevligt! Positivt!
  Även journalister kan ju bli förälskade.

 7. Visst kan oh skall naturligtvis även statssekreterare och politiska journalister kunna bli förälskade. Man kan ju t ex jämföra det med situationen då Skolminister Ylva Johanson och finansminister Erik Åsbrink fann varandra. Inget fel i det, men de insåg att situationen inte var hållbar, utan att en av dem då måste byta uppdrag.

  Så är det kärlek det handlar om så skall en av dem byta uppdrag.

 8. Vad jag förstår så var det inte alls fråga om kärlek utan av uppkommen kättja under alkoholrus.
  Brukar inte folk prata för mycket när dom är fulla?
  Bör inte just det betraktas som en stor risk i det här fallet?
  Men som sagt, politiker och journalister inom den borgliga sfären är ofta rätt tätt sammansvetsade.
  Det märks om inte annat när man läser tidningarna eller ser på nyheterna…

 9. Men Micke, tycker du att det är lämpligt att den som får betalt för att granska regeringens politik samtidigt har en kärleksrelation med en av hjärnorna bakom sagda politik?

  Tycker du det är lämpligt föreslår jag att du slår upp detta ord i närmaste ordbok: Jäv.