En av Tobias Billströms skandaler


Jag tror att det var i januari 2011 som jag först visade denna video från en Rapportsändning. Det var den utmärkta reportern Marja Grill som var utsänd för att intervjua Tobias Billström, en intervju som kom att bli känd som papegojintervjun. I sak handlade det om att Carl Bildt och Tobias Billström hade varit i Irak och hade där talat om irakflyktingar och deras benägenhet att hemfalla åt hedersvåld. I alla fall var det så det presenterades i Rapport..

Tobias Billström svarar inte på frågorna, men han lyckas upprepa samma ickesvar nitton (19) gånger. En normalt funtad minister hade avbrutit intervjun redan efter att ha nekat svara två gånger, men Marja Grill var alltför slipad för Billström, hon fortsatte hela tiden att mata fram mer och mer rep till Billström för att han skulle hänga sig själv, och hon lyckas till hundra procent. Tobias Billström framstår klart och tydligt som Sveriges största pajas, dessutom givetvis en moderat pajas. Hans känslighet i situationen är totalt obefintlig, flexibiliteten noll. Dessutom förstår alla som står ut med att titta färdigt på denna video att ingen medieträning i världen kan hjälpa honom, han är långt bortom hjälp.

Detta inlägg tillkom efter en kommentar angående Wikileaks som var den egentliga utgångspunkten för Rapports intervju. Men en varning är på sin plats, Billström visar hur outhärdligt korkad han är, det kan få till följd att betraktare får klart för sig hur tomt det är i vissa moderata regeringsmedlemmars huvuden. Och dessutom, spekulera inte om vilken slags hållhakar han kan tänkas ha på ledande regeringsföreträdare för smaklösa kommentarer stryks direkt.

it Andra om: , , , , , , , , , , , svt ekot1 dn123 gp ab12345 svd123456


2 svar till “En av Tobias Billströms skandaler”

  1. Ända sedan han sjukskrev sig för att komma ifrån drevet när han inte betalat sin TV-licens, har jag föraktat denne man.