Bildmanipualtion på Jinge.se


Fortsättningsvis så tycker jag att besökare på denna hemsida ska vara vaksamma mot den bildmanipulation som jag emellanåt roar mig med. Jag har flera gånger lagt till något i mina bilder men jag vet inte om jag någonsin avslöjats.[column width=”49%” padding=”2%”]
Senast idag i bloggposten om halkan, jag lade in en varg i bilden och avslöjades först av Fredrikzon som med antydningen ”– det gäller att ha ögonen öppna”, lät förstå att just han hade det. Jag har dessutom lite nu och då lagt in en bild på en rovfågel, eller andra fåglar i bilder för att roa mig själv. När jag lade in en rovfågel på Fredrik Reinfeldts krage så fick jag själv berätta det för andra, ingen såg pippin. Det beror sannolikt på att ingen vill titta på bilder på karlen, men ändå.

Jag har funderat på att göra det så pass regelbundet så att man kan göra en lista på observanta bildbetraktare, men tillräckligt sällan för att denna bloggpost och ändrade bilder ska hinna falla i glömska. För om jag flaggar för bildmani-
pulation så kommer varenda kotte att upptäcka mina försök, det roliga är om de flesta av besökarna faktiskt missar mitt photoshoppande.

Ibland så får jag lust att placera t.ex. en björn på en busshållplats, nu i vinter så har jag visat bilder på köande i snöoväder, frågan jag ställer mig är om man skulle lägga märke till att även en björn står i busskön?

[/column]
[column width=”49%” padding=”0”]KolltrastInte en varg, och inte fejkad…

it , , , , , , , , svd
[/column]


Ett svar till “Bildmanipualtion på Jinge.se”