Förbluffande av SMHI

Samtliga större tidningar varnar på sina hemsidor för snöovädret i Skåne. DN berättar att Vägverket varnar bilisterna, Expressen skriver att det är snökaos och varning utfärdad.

Men på SMHI:s hemsida varnas ingenting trots att alla tidningar toppar med väderutsikterna för skånebilisterna. Mycket märkligt! —>intressant Andra om: , , , , dn svd ex ab t

smhi

  9 comments for “Förbluffande av SMHI

 1. Ken
  20 december, 2009 at 11:18

  Äsch. Snö är bara kul :-)

 2. Göran Johansson
  20 december, 2009 at 11:54

  Journalister överdriver för det mesta, t o m SMHI har högre trovärdighet.

  Göran Johansson
  Kivik

 3. Karin
  20 december, 2009 at 13:09

  jag har skottat snö i 4 timmar bara för att komma ut från tomten inne i Skurup, Vem har sagt att det skulle komma så mycket snö?

 4. Sniff
  20 december, 2009 at 13:29

  Haahaha fäster ingen tilltro till Smhi. Smhi är ett skitföretag som bara ger service till dom som betalar och knappt då. Kolla bara på DMI eller YR.no Det är rätt prognoser det och fritt inget man måste vara företagskund för.

  Förra vintern så var jag fast i 40 cm snö i Slite på Gottland men det var ingen som kom från Visby där det fanns typ 1-3 cm snö och ploga för de på vägvärket kollade på smhi och de sa att det inte snöade! Toppen.

  Krya på dig NUuuuuuuu!

  • 20 december, 2009 at 14:33

   Smhi är ett skitföretag som bara ger service till dom som betalar

   – Instämmer. Visst är det så. Har gjort samma observation!
   Och vem skulle vilja betala för deras dj*a sk*tprognoser?

   Fler meterologer? skulle väl ge samma resultathöjande effekt som fler dåliga
   p-l*s*r?

   Som väl är finns numera yr.no

 5. 20 december, 2009 at 15:04

  Det är inte så djävla roligt när SMHI har fel på 8 grader. Inte ens då grannkommunen har väderstation så går de in och korrigerar felaktigheterna. Man får läsa flera vädersajter för att få någorlunda information. Tyvärr är det ingen som är speciellt korrekt.

 6. tex
  20 december, 2009 at 17:15

  Ni måste tänka på att SMHI måste vara PK och hålla sig till en klimatpolitiskt korrekt linje. SMHI har ju värmerekord som förstarubrik på sin hemsida just nu (kolla om ni inte tror mig), då kan man väl för f-n inte börja varna folk för snöstorm, hur skulle det se ut?

 7. SMHI
  20 december, 2009 at 20:21

  SMHI:s monopol är mycket förbluffande! Klart att utvecklingen går långsamt…men nu har yr.no presenterat sitt väder mer detaljerat än SMHI och allmänheten tror därför att deras prognoser är bättre! Folk är lättlurade men det är bra med press på SMHI…

 8. stigman
  21 december, 2009 at 06:51

  Brädseglare och vågsurfare vill ha bra väderrapporter. Därför finns WindGuru.

Comments are closed.