Ett GÖTT besked för svensk hockey
Nu på morgonen fick jag ett besked som värmde, Viktor Fast stannar i AIK, vilket också betyder – i Tre Kronor. Möjligen kan man tycka synd om Viktor, men samtidigt gissar jag att AIK ger honom ett guldkantat kontrakt.

Expressen: ”AIK kan andas ut. Viktor Fasth spelar i AIK nästa säsong. – Det har varit hektiskt nu, inget snack om det. Nu känns det skönt att jag vet vart jag ska spela nästa säsong, säger han till HockeyExpressen.se”

Men det är inte bara AIK som drar nytta av det, samma sak gäller givetvis landslagshockeyn. Det innebär att det idag ser ut som Tre Kronor har det mycket väl förspänt på målvaktssidan, något som bådar gott inför vintern 11/12. Det är bara att hoppas att Viktor inte ångrar sig, något som skulle kunna få konsekvenser för spelet. Ett annat resultat av detta är givetvis att alla hockeyfans kan se fram mot en mycket intressant säsong i Globen/Isstadion.

it Andra om: , , , , , , ab ex dn svd svt


3 svar till “Ett GÖTT besked för svensk hockey”

  1. Mycket duktig målvakt!!Som jag sagt tidigare så är det synd att han nog aldrig får chansen i ett OS som förstemålvakt…. eftersom Henrik Lundqvist och han är jämngamla så kommer ju inte kunna ta över efter lundqvist den dagen han slutar… men känns tryggt att ha en sådan bra reservmålvakt i ett oss.
    För övrigt så tycker jag personligen att LUndqvist är en av världens bästa målvakter top 6!! vad tycker du Jinge?

    • Jag har sett honom för lite, men han är iaf mycket bra. Och nej, jag tror att det är Lundqvist som får bli andremålvakt… :-)