Danmark – Sverige 2-7?


Jag är medveten om att det finns med en viss grad av önsketänkande i mitt tänkta resultat, för visst kan det bli 3-7 också, det kan man ju aldrig veta i förväg. Men Tre Kronor vinner och man gör det med klara siffror, det är ett säkert tips.

Jag vet inte hur många danskar som spelar i Elitserien, men jag tror att det är tre-fyra stycken, några spelar säkert i Norge och det finns säkerligen några danskar i andra ligor också. Men mot vårat nuvarande Tre Kronor hjälper det inte. Lite synd kanske, det vore skoj och dessutom bra för hockeyn i alla länder om även Danmark var en fruktad hockeynation som Finland.

Som sagt, en svensk förlust finns inte på kartan, det betyder antagligen att det blir lite mindre publik ikväll trots de sänkta priserna. Det man borde göra från förbundets sida är att bjuda in ett antal flick- och pojkhockeylag för att fylla upp osålda platser i arenan. Men det kanske man redan har tänkt på, för visst är det roligare när publiken är sjövild?

Själv funderar jag på att gå förbi spelombudet och sätta en tjuga på 2-7 och en på 3-7, rimligen borde jag kunna hämta ut en dryg hundring i morgon i så fall. Och ja, trots att det är Danmark så kommer jag titta på matchen, om inte annat för att få se ett tungt satsande Tre Kronor köra över danskarna. Det bör de göra, det går ju inte ens att förstå vad de säger när de talar..

it Andra om: , , , , ab12 svt sr svd12 gp dn123


4 svar till “Danmark – Sverige 2-7?”

 1. Bara så vi vet :-)
  Följande gäller för det danska laget:
  6 spelar i den danska ligan (AL-bank ligan)
  4 är NHL-proffs
  2 är Tysk-proffs (DEL)
  3 i Finska ligan (FM-ligan)
  2 i Elitserien
  7 återfinns i Hockeyallsvenskan

  Låter som det ska gå vägen. :-) Men kanske lite svårare än man kan tro. Jag tror det blir mål-snålt värre.

  • Jag har iaf lämnat in 2-7 och 3-7 a 20.- st. Men det är egentligen korkat, staten ska ha hälften av Svenska Spels inkomster, egentligen borde man lira på ett annat bolag..