Leksand Hockey – Vaccinskandalen forts…


[column width=”49%” padding=”2%”]
Nyss berättade Radiosporten att Leksand Hockey vägrat att flytta en match mot Sundsvall Hockey på grund av att Sundsvallslaget drabbats hårt av Svininfluensan.

Radiosporten: ”Sundsvall Hockey ställde in träningen i måndags. Det fanns bara tio spelare tillgängliga, varav endast en var back.

När det gäller Sundsvalls B-juniorer har hela truppen insjuknat och deras matcher har fått ställas in.

Sundsvall vädjade till Leksand i måndags om att flytta matchen. Men Leksand, som ju gått före riskgrupperna i vaccinationskön, vägrar att flytta matchen med så kort varsel.

I Sundsvall Hockey är man besvikna.”

Först ser klubben till att vaccinera ishockeyspelarna på bekostnad av de riskgrupper man har i Leksand, när sedan konkurrentklubben drabbats svårt av svininfluensan så vägrar man att flytta fram matchen till att man kan ställa ett friskt lag på benen. Det är cynism i dem högre skolan. Själv har jag alltid haft Brynäs och Leksand nära hjärtat, och glatt mig åt
[/column]
[column width=”49%” padding=”0″]Leksand Hockey

lagens framgångar. Men nu har den goodwill som klubben haft hos mig försvunnit – totalt. Hoppas att de ramlar ur serien!

intressant Andra om: , , , , , , ab1 svd1 dn1 ex123 t
[/column]


2 svar till “Leksand Hockey – Vaccinskandalen forts…”

  1. Det är dags att lägga ner all professionell idrott. Professionell elitidrott skapar blott elitism och en pöbel med en förvirrad och sjuklig människosyn. Hade det hänt för 30 år sedan hade naturligtvis Leksand ställt in matchen. På den tiden gick sportslighet före allt annat. Nu styrs idrotten av Kapitalet och allting är en stinkande och rutten sörja. 1982 vann Blåvitt UEFA-cupen genom att krossa HSV med 3-0 på bortaplan. Ett gäng brandmän, truckförare och andra ’nobodies’ hade utklassat Europas bästa lag, HSV, ett gäng fullspäckat med högavlönade stjärnor. På den tiden gladdes vi åt framgångarna medan vi tog motgångarna med en nypa salt. Nu sparkar vår målvakt istället ihop stolparna och tror vi ska komma undan med pokalen på kuppen. Och våra fans slår varandra sönder och samman och vandaliserar spårvagnar och tunnelbanor för Kapitalets skull. Slut!