Icke helt politiskt korrekt


Ferrari
[column width=”49%” padding=”2%”]

Jodå, jag skulle till nöds kunna tänka mig att äga en Ferrari F430 Spider om det kom någon och skänkte bilen till mig. Färgen spelar kanske ingen större roll, men gult drar till sig insekter så det bästa vore om någon skänkte mig en Ferrariröd.

Ferrari

Det finns minst en här i Handen och den står ibland felparkerad uppe i centrum soliga dagar. Nedcabbad givetvis så alla pojkar mellan nio och nittio kan stanna och sukta lite. Ska jag vara riktigt ärlig så måste jag säga att det är en vansinnigt vacker bil, dessutom är den inte speciellt svårkörd om man undviker att trampa gaspedalen i botten i alltför låg fart. Vid torrt och varmt väder så är det en hårrufsare av rang.

Men inte ens om jag hade råd skulle jag skaffa mig en dylik, jag är alldeles för road av att köra fort och dessutom har
[/column]
[column width=”49%” padding=”0″]Ferrari

jag redan haft körkortet indraget i tre månader på grund av en hastighetsöverträdelse. Och det med en betydligt motor-
svagare bil, så hur det skulle bli med en Ferrari F430 Spider törs jag inte ens tänka på. Men största risken är väl antagligen att man överskattar sin egen förmåga och underskattar bilens fartresurser.

Att möta en älg i 250 km/t är säkerligen inte en höjdare, även om älgen skulle bli en höjdare, lika lite som kontakt med vilken sorts trafikant som helst i den farten. Men jesus vilken vacker bil det är…

intressant Andra om: , , , , , , , , , svd ab ex dn t
[/column]


3 svar till “Icke helt politiskt korrekt”

  1. Den översta kärran, skulle vi se den på vägen skulle mina ungar skrika – GUL BIL, GUL BIL!

    Jag skulle skrika – Titta en Ferrari Spider! :-)

  2. strax norr om Historiska Museet utställer en försäljare Ferrari, Maybach, mfl dyra leksaksbilar….inget takräcke för skidor, kajaker, och ingen dragkrok för släp…. en Kungsäggsvagn såldes till pris enligt överenskommelse, men minst 9.999.999 kr…..situation östermalm….