Gå och bokmärk Slussenbloggen
Jag har skrivit om den bloggen förut, och jag lär dessutom göra det igen. Jag har sett att folk har börjat hitta dit, och det är bra. Men Slussen berör inte bara stockholmare, så besök bloggen även om du bor i Vuollerim eller i Brösarp.

Slussenbloggen: ”Slussenförslaget i föreliggande skick innehåller en mängd fel och brister och bygger på en mängd lösa antaganden som gör det otjänligt ur stadsbyggnadssynpunkt. Vi lär inte få uppleva någon godtagbar lösning så länge moderaterna sitter i Stadshuset och vill exploatera varje plätt. Man bygger på höjden där det är olämpligt, man bygger på kulturskyddad mark och bygger framför befintlig bebyggelse och förstör stadsfronten.”

Som alla vet så har jag inte mycket till övers för moderaterna, men det är inte därför som jag är förtjust i bloggen, det är för att mitt hjärta klappar för Slussen, en plats som medvetet missköts av politikerna i stadshuset. Det är skandal, man reparerar inte ens Katarinahissen trots att man säger att man eventuellt måste byta stålställningen. Det är inget annat än bluff eftersom restaurang Gondolen är i drift precis som vanligt. Är det KF som äger hissen så bör staden undersöka om man inte kan expropriera den.

Jag tror och hoppas att frågan om Slussen kommer att bli större än almarna, men gör nu som jag, märk slussen-
bloggen i dina bokmärken. Är det någon som vet vem som ligger bakom bloggen så tipsa mig gärna, använd kontaktfunktionen.

Klicka här för att komma till Slussenbloggen

it Andra om: , , , , , dn1234 ex12 svd12345