Jag går och fiskar, del II

Ja, jo, nu är det allvar. En termos med nykokt kaffe är packad i ryggan, ett antal mackor, dessutom en flaska vatten. Paraply, maskburk, haspelspö är packat och sent i eftermiddag så ska min lilla svans-
försedda sambo få smaka på abborre. Dock, jag fiskar med hullinglösa krokar för att inte skada fisken så jag kanske inte får upp någon..

”Människor på rad i kö
Äta, jobba, sova, dö
Jag går och fiskar
Och tar en tyst minut
Åker ut, ut och fiskar”

Det är tämligen rått och ruggigt ute så det skulle förvåna mig stort om jag inte fick med mig någon firre hem, men osvuret är förstås bäst. Att jag varit ”storfiskare” i många år, ända fram till 1999, hjälper inte idag men om/när jag har fått en firre som är värd att ta hem till katten så kommer jag ge mig på jakt efter gädda, i alla fall om jag inte fryser för mycket..

Jag upptäckte att jag själv har problem med att se sidan på rätt sätt i FF, men den funkar i Chrome. Lägger ner testen nu eftersom jag ska iväg. Rapportera fel..

it Andra om: , , , , , , , , ,

  7 comments for “Jag går och fiskar, del II

 1. Andersson
  12 april, 2012 at 12:07

  God fiskelycka! Hoppas katten blir mätt! ;)

 2. Cosmoskitten
  12 april, 2012 at 16:50

  Just denna postning ser likadan ut i Firefox 11.0 som den ser ut i Explorer 9. Jag kan inte se någon skillnad, inte ens bland tabeller och verktyg i högerkanten.

  Hittar ett katthotell bland annonserna, väldigt nära mig! Big Brother har sina fördelar, ibland.

 3. Gert
  12 april, 2012 at 17:17

  Våra två innekatter skulle jag aldrig få att äta abborre. Inte ens fjällad eller filead rå fisk tror jag skulle accepteras som kattmat. Jo, de gillar räkor, men de ska förstås vara skalade…

  • 13 april, 2012 at 11:27

   Min svansförsedda vän har tackat nej till skalade räkor, iofs så har de varit inlagda. Ska nog köpa en knippe räkor och skala dem. Då kanske de duger..

 4. 12 april, 2012 at 20:47

  Ingen förtjust misse här heller trots hektosbit av abborre…

  • KalleB
   13 april, 2012 at 13:26

   Ser fram emot en fin bild av fångsten! ;)

   • 13 april, 2012 at 13:33

    Jag tog aldrig någon, en firre fick följa med hem och den dög inte åt kattafröken, men hon tänkte minsann äta upp en metmask..

    Nästa gång jag fiskar ska jag plåta min eventuella fångst.. 3-4 småttingborrar återfick friheten, kör hullinglöst.

Comments are closed.