Jag går och fiskar, del II


Ja, jo, nu är det allvar. En termos med nykokt kaffe är packad i ryggan, ett antal mackor, dessutom en flaska vatten. Paraply, maskburk, haspelspö är packat och sent i eftermiddag så ska min lilla svans-
försedda sambo få smaka på abborre. Dock, jag fiskar med hullinglösa krokar för att inte skada fisken så jag kanske inte får upp någon..

”Människor på rad i kö
Äta, jobba, sova, dö
Jag går och fiskar
Och tar en tyst minut
Åker ut, ut och fiskar”

Det är tämligen rått och ruggigt ute så det skulle förvåna mig stort om jag inte fick med mig någon firre hem, men osvuret är förstås bäst. Att jag varit ”storfiskare” i många år, ända fram till 1999, hjälper inte idag men om/när jag har fått en firre som är värd att ta hem till katten så kommer jag ge mig på jakt efter gädda, i alla fall om jag inte fryser för mycket..

Jag upptäckte att jag själv har problem med att se sidan på rätt sätt i FF, men den funkar i Chrome. Lägger ner testen nu eftersom jag ska iväg. Rapportera fel..

it Andra om: , , , , , , , , ,


7 svar till “Jag går och fiskar, del II”

 1. Just denna postning ser likadan ut i Firefox 11.0 som den ser ut i Explorer 9. Jag kan inte se någon skillnad, inte ens bland tabeller och verktyg i högerkanten.

  Hittar ett katthotell bland annonserna, väldigt nära mig! Big Brother har sina fördelar, ibland.

 2. Våra två innekatter skulle jag aldrig få att äta abborre. Inte ens fjällad eller filead rå fisk tror jag skulle accepteras som kattmat. Jo, de gillar räkor, men de ska förstås vara skalade…

  • Min svansförsedda vän har tackat nej till skalade räkor, iofs så har de varit inlagda. Ska nog köpa en knippe räkor och skala dem. Då kanske de duger..

   • Jag tog aldrig någon, en firre fick följa med hem och den dög inte åt kattafröken, men hon tänkte minsann äta upp en metmask..

    Nästa gång jag fiskar ska jag plåta min eventuella fångst.. 3-4 småttingborrar återfick friheten, kör hullinglöst.