En kanonrapport från Haninge


Jag har just varit ute en sväng, köpte mig bland annat en flaska Whiskey, jag tänkte jag kanske blir insnöad. Vissa anser dessutom att jag har varit insnöad ända sedan 2003 eller 2004 då jag startade bloggen…

Det såg i alla fall hyfsat ut i trafiken, bilisterna var försiktiga och skidåkarna hade lämnat skidorna hemma och tog bara med sig stavarna. Kallt är det, och det blåser faktiskt lite också, men jag hade valt att klä på mig ordentligt så det var inga problem. Snön är inte heller ett problem, det har kommit 12-13 cm snö, men det är rena pudersnön, skulle det bli ett par värmegrader så blir det maximalt en centimeter kvar av den.

Precis i samband med att jag kom hem så kom solen fram. Den här bilden är från det att jag gav mig iväg upp till Centrum och jag ska visa en annan bild, i stort format, på Bilderblogg.se om en stund, eller om det blir tvärtom. Den bilden förställer mina bänkar, ja det är inte mina utan kommunens, men jag har visat bilder på dessa förut ett antal gånger för att illustrera snödjupet. Så är det någon som vill se exakt hur mycket snö som har kommit så rekommenderar jag att besöka den. Dessutom skiner solen på den bilden.

Med andra ord så var det möjligen en överdriven handling att köpa en rökig Whiskey, men det hade kunnat vara värre, tänk om jag hade gått in på Intersport istället och köpt ett par nya längdskidor?

it Andra om: , , , , , , svt sr ab1 ex dn1 svd


6 svar till “En kanonrapport från Haninge”

  1. […] Dagens bild hann jag ändå med, jag fotograferade ett par bänkar som får tjäna som illustration till rubriken, för mycket till snökanon har det inte varit här i alla fall. Värst tror jag att det varit neråt Kalmar län, och så förstås för de tågresenärer som hade trott att tågen även går när det snöar. Min andra blogg.. […]

  2. Jag är ingen expert på whiskey men jag har en ”The Balvenie GoldenCask” 14 års inköpt i USA. Den skall jag bota frusenheten med. Hoppas att köldknäppen kulminerar på Söndag som prognosen säger…

    • Jag är inte heller expert. men i den mån man kan ”gilla” sprit så är det antingen ren vodka eller rökig whisky som gäller. Smak? Nej, jag tror att smaklökarna lämnar in för dagen om det är något som är starkare än 20%, men rökigheten sitter väl mer i lukten antar jag.

  3. Lite insnöad är du nog när du skriver ”whiskey” istället för det korrekta ”whisky”, varje fall om det gäller skotsk sådan:).

  4. Det är ALDRIG en överdriven handling att köpa en rökig whisky. Hoppas den smakar.