Å nu blir det busväder!


SMHI är en sann glädjespridare, nu varnar man Klass II för blåst och snöoväder, och här i kustnära områden blir det regn, det tackar vi för. För snön är knappast speciellt välkommen, hellre ser jag då storm inne över land.

Själv tillhör jag dem som sätter fönstren aningen på glänt när det blåser, enbart för att få höra vinden vina i fönstren, det och en god bok är livet på en pinne. Möjligen kan man förstärka effekten med ett eller ett par glas Whiskey, samtidigt som man saknar en stuga ute på t.ex. Huvudskär. Att vistas i någon av de små fiskarstugorna där vore nog det ultimata, i vart fall för oss ostkustbor.

Men Göteborgs skärgård är nog bäst.

För övrigt tycker jag
——————————

att det är dålig stil att publicera namn och adress på den anhållne Malmöskytten som vissa bloggar gör. De har tydligen inte fattat varför polisen inte vill sprida namnet, en klart miss-
riktad självhävdelse. Finns det fler skyldiga så kommer väl folk knappast tipsa om dem om de vet att det är ”fel” person…

it , , , , , , , , ab1 ex dn svd svt


7 svar till “Å nu blir det busväder!”

  1. Ledsen Jinge,men Göteborgs skärgård är så pytteliten, så jag föredrar ostkusten + södra Finland. ;)

    I övrigt tror jag inte det blir så mycket väder..mest munväder.

  2. I Göteborg: lite pudersnö, lite vind och en halv plusgrad. Men fortfarande helt cykelbart väder.

    • Jag tror att götet missar detta oväder, det är ostkusten som drabbas mest lyckligtvis. Jag ser gärna att förhållandena blir extra besvärliga runt Kalmartrakten. (småsur på en bloggare där… :-)