Skippa Kalle Anka!


Skippa Kalle Anka, kolla på tomteverkstaden istället. Det är väl den bästa melodin i alla fall, har du egna favoritsnuttar på Youtube så länka till dessa i kommentarer så fler får se.


Som en parentes kan noteras att Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd (M) är nöjd med SJ…

it , , , , , , , , ab1234 ex12 svd1 dn123 svt12 gp12


13 svar till “Skippa Kalle Anka!”

 1. Catharina Elmsäter-Svärd (M) verkar vara en minst sagt okunnig människa. Tydligen en nickedocka.
  Hur kan hon säga något sådant idag? Hjärntvättad?

 2. Åhh, den kärringen, vilket stolpskott. Hon måste vara den mest inkompetenta ministern efter Carlgren. Eller så har hon tillbringat stor del av sin ministertid i en grotta någonstans långt långt borta. Väntar bara på när de ska köra ner Sverige ner för stupet som de gjort med SJ. God jul till er allihopa.

 3. Det enda jag måste se på Julafton är geniala komedin Tomten är far till alla barnen samt självklart allas vår ’kommunisthjälte’ Karl-Bertil Jonsson (för de som inte vet så brännmärktes Karl-Bertil Jonsson som kommunist av MUF). Även det ’antikapitalistiska’ serietidningen Bamse anses ju för övrigt vara kommunistisk av MUF.

  För övrigt är Elmäster-Svärd fullständigt ofattbart korkad t o m för att vara borgare. Att uppmana svenska folket till att överväga om man verkligen måste hälsa på släkten vid jul är långt över vad jag hade förväntat mig ens från en borgarminister.

  Det är faktiskt lite synd om Adelsohn som enligt egen utsago har fått ett uppdrag som är lika svårt som att vara general under Hitler (han är ’chef’ på SJ).

 4. På nätet finns många härliga kortfilmer från 30-talet med Kalle Anka i huvudrollen. Det var innan han blev politiskt korrekt, och det är en fröjd att se när han drar ner byxorna på den förljugne och ständigt positivt tänkande Musse Pigg. Som omväxling kunde ju TV t.ex. visa filmen där herr Pigg dirigerar den förnäma parkorkestern, men har den stora oturen att en flöjtspelande Kalle råkar ha vägarna förbi.

 5. Jag firade Jul med att se en dokumentär om Jesus myten där de slog sönder hela hans födelse och allt runt omkring det.

  Herodes dödade inte barn, han dog långt före Jesus ”föddes” Skattskrivningen skede ett decennium efter att Jesus ”föddes” och det var bara en liten region i nuvarande Israel som skattskrevs och inte hela världen.

  Jag satt och njut av att lyssna på dessa franska historiker som med källor och vetenskapliga metoder plockade sönder hela Jesus myten. Dessa franska forskare har gjort samma sak med Moses och var anklagade som antisemiter för att de då tog ner allt som de 3 Abrahamiska religionerna är uppbyggd av. Men de fick ingen kritik av att plocka ner Jesus myten.

 6. … och vill vi vara riktigt alternativa utan direkt koppling till julen är detta en vältecknad klassiker, sånt här skulle inte gå att göra nuförtiden:

  http://xxx

  • … det var den ryska dubbningen va ? :P

   Skulle varit del 3, den med poliserna och synagogan.