Jäkla Coop Forum


Och så till något helt annat. Ibland tränger sig verkligheten på i form av en sugande känsla i mellangärdet, oftast är det en sak som är relaterad både till magsäckens faktiska innehåll och till tiden på dygnet. Idag var jag nere och handlade på Coop Forum i Handen runt lunchtid och tänkte, trots att jag är skeptisk till deras snabbmatställe, satsa på en Chorizo med Pommes strips.

Nu har stället ifråga färdigstekta korvar som de bara lägger några minuter på en stekhäll, i praktiken betyder det att stripsen är varma medan korven i bästa fall är ljummen. Av den orsaken säger jag alltid till särskilt om att korven ska vara varm, något som inte brukar hjälpa. Hur det är ställt med den som livsmedel vet jag inte, den ligger säkert timmavis i ett uppvärmt fack innan den hamnar på hällen, i vart fall är den bara snäppet varmare än kroppstempera-
turen, högst 2-3 grader varmare.

Idag sade jag till tre (3) gånger att jag ville ha en varm chorizo till stripsen. Och vad tror ni hände? Jo jag fick börja med att äta upp korven eftersom den var ljummen. Så ett litet tips i all välmening, handla gärna på Coop Forum, men kolla om det inte finns något vettigt matställe någon annanstans. Till och med McDonalds har varmare mat, och när jag rekommenderar McDonalds då förstår ni kanske hur illa ställt det är med snabbmaten på Coop Forum i Haninge… (Nej bilden är inte från idag)

it , , , , , , , , , ab ex1 svd dn1


5 svar till “Jäkla Coop Forum”

  1. Haha! Kul att fler upptäckt att man får jummen korv om man handlar där! Men jag tror att det finns fler ställen i och med nybygget, du får väl traska runt. Annars får du väl sätta dig på bussen och åka ner till Sassas hos oss :-)

  2. Deras varmkorvar är rent av äckliga. Ungarna kunde inte svälja fanskapet eftersom de kände igen korven som de blev bjudna på på kalas för ett tag sedan. De kostar typ 5 kronor paketet. Flera french hotdogs hamnade i papperskorgen direkt. Hur sjutton kan man sälja french hotdogs gjorde på skit? Köper ALDRIG mer något där.

  3. Jag har också sett dessa gamla korvar. Jag har köpt hamburgare där istället, de tas från frysen.

  4. Testa den metod som man fick använda i skolmatsalen på den tid vi gick i skolan. Sa man att man ville ha mycket fick man lite och tvärtom, ber du om en kall korv bör du alltså få en varm.

    Själv har jag slutat köpa den typen av snabbmat då den inte är särskilt varm. Tacka vet jag de ”gamla” korvgubbarna som plockade upp en varm korv ur lådan. Vill ha tillbaka dom.