Zlatans agent, Mino Raiola


Vi är nog många som har lyft på ögonbrynen efter att ha hört Mino Raiolas olika yttranden om den spelare han företräder, Zlatan Ibrahimovic. Han tycks vara drabbad av någon form an verbal diarré som även satt sig på hjärnan, något som knappast gynnar hans superbegåvade spelare.

Expressen: ”Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola är inte särskilt populär i Barcelona för tillfället. I en intervju med spansk radio i helgen ska Raiola ha sagt i riktning mot Barca-tränaren Pep Guardiola: – Om du inte spelar med en spelare efter att ha betalat 75 miljoner euro för honom borde du åka till ett mentalsjukhus. Nu vill Guardiola, enligt Sport, ha ett enskilt möte med Zlatan för att reda ut om spelaren står bakom sin agent.”

Jag tänker vare sig trötta mig själv eller läsarna med en upprapning av hans alla uttalanden och de spekulationer som han ständigt strör omkring sig, men det går inte en (1) dag utan att han kommer med nya påståenden eller avslöjanden, något som alltmer drabbar Zlatan själv. Uppenbarligen har han drabbats av en svårartad sysslolöshet nu när han fått provision på FC Barcelonas köp av Ibrahimovic, något som gör att han kan strunta i allt annat än att terrorisera sin omgivning med olika slags uttalanden som hamnar i olika media.

Man kan givetvis undra varför inte Zlatan gör sig av med en så totalt glappkäftad medarbetare, möjligen lyssnar inte Mino Raiola längre på sin arbetsgivare, det är omöjligt att avgöra för en utomstående betraktare. Men i sak råder det inte den minsta tvekan, Zlatan Ibrahimovic behöver en agent som både har gott omdöme och som är beredd att arbeta för sin inkomst, inte bara slänga rubrikskapande yttranden kring sig.

i Tags: , , , , , , ex ab svd dn t


3 svar till “Zlatans agent, Mino Raiola”

  1. Det knepiga är ju att zlatan i en intervju som gjordes nyss sa att Raiola är hans närmsta man.. och att han lyssnar väldigt noga på raiolas åsikter… VArför undrar jag?

  2. Detta är inte så konstigt…..det följer bara ett tydligt mönster….
    Zlatan har gjort sig omöjlig i alla sina ”proffsklubbar” för att kunna bli såld……Ajax, Juventus och Inter.