Zlatan tar i så han kräks


Om Zlatan Ibrahimovic verkligen är i form vet jag inte, men jag tror inte det. Orsaken till att han ändå gör mål är förstås att han är duktig, men lika mycket för att han kämpar maximalt varje match.
[column width=”49%” padding=”2%”]AB: ”I kväll kommer Ibrahimovic att spela från start på sin gamla hemmaplan, men frågan är hur hans fysiska status egentligen är. Under träningen i går, en lätt träning med mest passnings- och spelövningar, tog han sig flera gånger åt sin högra ljumske, och stretchade mellan övningarna. – Jag har haft lite känning i ljumsken och har inte kunnat träna fullt ut, sa Zlatan till svensk press redan efter matchen mot Auxerre för två veckor sedan. Sedan dess har han spelat varenda minut av Milans tre matcher, och efter matchen mot ­Genoa senast kräktes han av utmattning. Ibrahimovics ljumske är inget problem för Milan ännu, men tecknen pekar mot att den kan bli det.”

Zlatans ljumske kan bli ett problem ikväll, och blir det inte nu så kan det komma till matchen mot Holland 12 oktober. Annars tror jag på Petter Hansson som ersättare för Mellberg, men i och med att han blev avstängd i två matcher så är hans nästa match i landslagströjan matchen mot Finland i juni 2011. Det känns avlägset, enda trösten är väl att det är en hel del vintersport innan sommaren. Expressen säger att det blir Andreas Granqvist som ersätter Mellberg, vi får se.

För egen del hoppas jag att AIK klarar kontraktet i Allsvenskan och att de gör samma sak i Elitserien. Det totala mörkret skulle infinna sig om inget av lagen klarar sig kvar. Att de kommer bland de sista spelar mindre roll, de är faktiskt regerande mästare i Fotboll efter att ha vunnit dubbeln. Men

[/column]

[column width=”49%” padding=”0”]Sverige

som sagt, Gnaget är inte det enda problemet, en småskadad Zlatan oroar också.

För övrigt surras det om att Ronaldinho börjar på bänken ikväll i matchen mot Ajax, vi får väl se. Vi får väl hoppas att Zlatan inte behöver spela hela matchen, för då kanske han tar ut sig så att han kräks igen. Gnaget vann och Zlatan gjorde mål… :) –> it , , , , , , , , , , dn svd ex ab [/column]


Ett svar till “Zlatan tar i så han kräks”