Zlatan struntar i Sverige efter karriären


Zlatan Ibrahimovic meddelar, föga överraskande faktiskt, att man inte kommer att bo i Sverige efter att fotbollskarriären är över, även om man inte uttrycker sig just så.

AB: ”Enligt uppgifter till Sportbladet upplever paret Ibrahimovic-
Seger även att Malmö är för litet för dem, på så sätt att de inte kan vara tillräckligt anonyma där.

Zlatan kommer alltid att uppskatta sin hemstad Malmö, men paret och deras två barn, sönerna Maximilian och Vincent, får med tanke på Zlatans extrema stjärnstatus svårt att få ett vanligt, ostört liv där, när karriären väl är över.

”Anledningen till försäljningen är att vi bestämt oss för att fortsätta bo utomlands även efter karriären”, säger Milanspelaren i ett pressmeddelande från hans svenska varumärkesbyrå The perfect brands.”

Zlatan håller dessutom på att bygga ett hus uppe i fjällvärden, inte långt från Åre, så han kommer knappast hålla sig undan från Sverige på heltid, något som man kan tro när man läser rubrikerna. Själv tror jag inte att han har insett att hans bostad kommer att bli ett turistmål i Malmö, möjligen skulle det bli lugnare i Djursholm eller på Östermalm. Men barnen växer upp i Italien och vädret i Sverige är rätt långt ifrån Medelhavsklimat.

Jag har för mig att familjen har renoverat upp huset i Malmö för många många pengar, i bästa fall får de igen dessa slantar, och ska han och hans familj slippa alltför många sportturister utanför sin bostad så borde de satsa på New York, i USA är det knappast någon som vet vad fotboll är för något så det knappast skulle orsaka någon uppståndelse om en f.d. fotbollsspelare med familj slog sig ner i stan.

it Andra om: , , , , , ab1 dn svt svd


2 svar till “Zlatan struntar i Sverige efter karriären”

 1. För mig får han gärna stanna utomlands, han behöver inte heller vara med i landslaget. De spelar klart bättre utan honom.

 2. Ack ja denna kändishysteri!

  Det är väl helt ok med ett genuint artisteri och underhållning i både sport och annat, men sedan kanske dom kunde få vara ifred?

  Jag vill inte läsa om tex vissa artisters virkningar, karlar, kvinnor, anorexior,missbruk etc som ibland är fejkat, ibland överdrivet och oftast bara tragiskt. Ofta är det dessutom en sista chans att komma i rampljuset som många verkar sakna när den sk. karriären är över.

  New York undrar man om någon egentligen vill bo i? (Annat än en viss Madde).

  Besök javisst!

  Önskar Zlatan all lycka!