Var har jag varit idag då?


Gårdagen ställde ju till vissa problem faktiskt. Dagens bild passar ju bra i detta kommunikationssamhälle då folk kommunicerar via mobiltelefoner, epost och bloggar.. Pippin skulle väl kunna motsvara gamla tiders epost kanske. Att skylten sitter på en vägg i Stockholm kan ni nog lista ut, men var i Stockholm finns den väggen..?


6 svar till “Var har jag varit idag då?”

  1. Den sitter ju på ett trähus ser det ut som. På Yttersta tvärgränd är den nog inte, jag har inte sett den där. Kanske i vitabergsparken eller nåt.

  2. Hallå där Jan-Inge att ha den där tävlingen var ju min idé…skratt…att gissa var i Stockholm bilden var tagen…

    Kul att du genomför den. Snygg bild förresten.
    Nej, jag har ingen aning…men jag gissar på Fjäderholmarna…

  3. Din idé? Jag har kört den i över ett år på min hemsida, och det var lååångt innan jag upptäckt din blogg. Men nä, den är inte från Fjäderholmarna. Jag brukar avslöja det dag nummer två om ingen kläcker fram svaret. I den nya ”Dagens”. Jo det är en kul grej, jag har ju ett rejält bildarkiv oxo ifall jag inte har bemödat mig om att ta en ny. Men det är lite synd om de som inte bor nära huvudkommunen..

  4. Jamen det var ju min idé trots att du hade kommit på det före mig…eller hur?…

    Jag har relativt nyligen kommit över en digital kamera och har väl drabbats av fotografi hysteri. Det är dunderkul att fota när man får resultatet så direkt och dessutom kan använda bilderna till så mycket med datorns hjälp…