Tänk om Zlatan hade nitat Guardiola?

Zlatan Ibrahimovic släpper en tidig memoarbok i nästa vecka, några av tidningarna läcker uppgifter ur boken, något som kommer få mig att skaffa mig den så fort som möjligt. Det är minst sagt en bra reklammetod, gammal och beprövad. Men nu när den används och ”författaren” heter Zlatan så blir det något alldeles extra.

AB: ”Nu svarar Barcelonas vice ordförande Carles Villarubi på uppgifterna från svensken. Han säger att Zlatan skulle nita Pep Guardiola. – Ibrahimovic hotade med att slå Guardiola framför pressen, säger han till radiokanalen Rac 1. Inom två veckor kommer Zlatan Ibrahimovics självbiografi ut och i går kunde Sportbladet berätta om kapitlet som handlar om hans tid i Barcelona. I en match mot Villarreal i La Liga ska Zlatan ha fått ett raseriutbrott. ”Jag skrek: ’Du har inga pungkulor’, och säkert värre saker än det, och så la jag till: ’Du bajsar på dig på för Mourinho. Du kan dra åt helvete! Jag var helt galen.”

På en löpsedel idag såg jag att Zlatan hade kört ifrån polisen i 300 km/t, jag vet inte säkert att det var han som körde, men rubrikerna tydde på det. Nu berättar Aftonbladet att Zlatan var konstant osams med Fredrik Ljungberg då han var med i landslaget, och tänk, jag förstår Zlatan fullt ut. Jag gillade aldrig Ljungbergs stil, han verkade så sprättig. Möjligen gör även Zlatan det, men han är förlåten eftersom han har anledning.

AB: Zlatan lär ha sagt ”– Vi var ett fint gäng, bra killar och så en primadonna. Primadonnan körde med sitt larv: ” – I Arsenal förstår ni, där gör vi så här. Det är faktiskt så man ska göra. För i Arsenal vet man sånt”. Den stilen ungefär. Jag ruttnade på det. ”Jag har ont i ryggen. Ojojoj. Jag kan inte åka i den vanliga bussen. Jag måste ha det och det”. Vem fan var han och komma och köra överklass med oss?” (forts nedan..)

Jag vet inte riktigt hur många riktiga fotbollsfans som finns i Sverige, men köper tio procent av dem boken så lär den slå alla tiders säljrekord, möjligen med undantag för Patrik Sjöbergs bok. Uttalandet till Guardiola ”– Du har inga pungkulor” försökte jag översätta till spanska med Google translate, möjligen har Google lagt in något slags spärr för vissa översättningar. Om någon kan en korrekt så skulle jag uppskatta om den skrevs in i en kommentar nedan…

För övrigt är jag verkligen ingen förespråkare av våld, tvärtom, men nog är det en kittlande tanke? Tänk om Zlatan hade klappat till Barcelonacoachen?

it Andra om: , , , , ab123 ex12 svt dn12 svd1

  4 comments for “Tänk om Zlatan hade nitat Guardiola?

 1. Kuno
  4 november, 2011 at 16:09

  Jag gillar Zlatan. Hans myckna kaxighet backas upp men minst lika mycket fotbollskunnande.

 2. Xamuel
  4 november, 2011 at 16:34

  Förmodligen har han sagt, ”no tienes cojonones” vilket betyder att han saknar stake. Värdelös översättning. Det andra måste ha varit ”que te caga” och haft en innebörd av att han ska ha varit rädd.

  • 4 november, 2011 at 16:39

   no tienes cojonones, det var så jag tyckte att det borde vara, ja. Tnx!

 3. Xamuel
  4 november, 2011 at 16:48

  Oj, ett ’on’ för mycket. ”cojones” ska det naturligtvis vara.

Comments are closed.