Robin interjuvar Kungen

Ikväll tar vår egen talkshowkomiker med Kungen, detta smakprov har Sveriges Television lagt ut på hemsidan och jag måste givetvis visa alla som kan ha missat det.

Jag vet inte hur länge sedan det var dödsstraff för majestätsbrott, men jag tror att det i alla fall var ända in på 1700-talet. Samtidigt så har Camilla Henemark idag berättar i Expressen om hur Säpovakterna stod utanför det rum där hon och kungen ägnade sig åt annat, det råder ingen tvekan om vad de gjorde, men hon säger det inte rakt ut.

Jag skrev igår att det är synd om Silvia, det är det. I de flesta familjer så avhandlas den här sortens affärer inom bostadens fyra väggar, här avhandlas den på löpsedlarna. Man kan nog gissa att stämningen på Drottningholms slott är tämligen frostig. Kungens Kinaresa var nog inte planerad i förväg, han tog väl bara chansen att komma iväg hemifrån en vecka.

knug

it , , , , , ab ex1 svd svt

  4 comments for “Robin interjuvar Kungen

 1. Christer W
  13 november, 2010 at 18:35

  Häradsbetäckaren är i Kina, ja ombyte förnöjer.

 2. sörmlänning
  13 november, 2010 at 20:33

  Är detta en ytterligare ”planted false flag”? Vid mediadrev är det bluffvarning.

 3. Ella
  14 november, 2010 at 10:59

  Kanske borde kungen göra sorti nu innan det är försent. Det är ju intressant att kungahuset håller på att förgöra sig självt helt på egen hand. Nu hoppas vi bara att Reinfeldt och alliansen går samma väg.

 4. konrad gunnarsson
  14 november, 2010 at 11:23

  Robins klippoklistrainslag var något av det bästa jag sett på SVT. Så bra att jag misstänker att kungen själv, skyldig eller ej, humrar belåtet om han nånsin tittar på´t!

Comments are closed.