Poll om Melodifestivalen –> –> –>


Jag satte upp en liten poll för Melodifestivalen. Du får kryssa i TRE låtar som du gillar, men det är givetvis inget tvång. Det vore kul att se just vilka besökarna gillar, inte vilka de tror går vidare. Jag tar bort denna text i morgon och avslutar omröstningen i samband med det.

Ser du inte resultatet av DIN röstning direkt så beror det på att bloggens cashe skapar en eftersläpning på ett antal minuter. Den dyker upp, men det kan ta ett antal minuter…

, ,

6 svar till “Poll om Melodifestivalen –> –> –>”

 1. Jag röstade på Playtones men endast i brist på bättre, de var inte heller särskilt bra. Men det är förstås mycket en fråga om tycke och smak. Själv hade jag gärna sett riktig rock’n’roll/rockabilly, tror att Refreshments eller Jerry Williams skulle haft en god chans.

  Eller varför inte något i stil med Sillstryparns legendariska ”Doing the omoralisk schlagerfestival” …

  • Jag tyckte den Lisa Ekdahlsinspirerade låten var bäst, den med Varga. Men texten passade illa, en sådan stilla dansmelodi/visa borde nog ha mindre budskap i texten kan jag tycka.

 2. Oväntat dålig kvalité på låtarna/artisterna, det var ju den här delfinalen som skulle hålla såå hög kvalité enligt förhandstipsen. Får väl lägga min röst på Varga, hon var ju den snyggaste i startfältet ;)

 3. The Playtones, Shirley’s Angels och Sara Varga var mina favoriter.

  Jag fick också en förnimelse av Lisa Ekdahl, när jag hörde de föärsta tonerna på Simon Forsberg låt tänkte jag genast på Peter Jöback (han hade nog lyckats gå vidare).

  Btw. vars har säkerhetskontrollen tagit vägen