Min bild vann!


Ja egentligen är det ju lite fånigt, men idag när jag kom hem från affären låg det ett mail i e-posten. – Grattis, din bild har vunnit stod det.

Jo, jag hade det på känn eftersom mäklarföretaget jag hade skickat in den till hade hört av sig två gånger, och det gör de knappast om bilden är helt ointressant. Nu har jag vunnit ett presentkort till en krog, ”- och med presentkortet ska vi skicka vinsten”, skriver de. Kanske får jag en nyckelring med mäklarfirmans logo, vad vet jag?

Jag har visat bilden förut på min blogg, den är tagen för ett par år sedan ute på Huvudskär i riktning sydväst från själva huvudön. Bilden är inte manipulerad, bara något beskuren. Och visst duger den som sommarbild?

Andra bloggar om: , , , , , ,

[tags]fotoblogg, sommarbild, huvudskär, åska, foto, segelbåt, moln[/tags]


16 svar till “Min bild vann!”

  1. Jag får väl säga G R A T T I S
    Btw sä tycker jag att Sthlm:s skärgård är den vackraste, sen får andra säga vad dom vill, S.t Annas kommer sen och gbg:s vill jag inte nämna (ops, jag gjorde visst det )

  2. Om Du inte har tillräckligt trevligt sällskap för att fira Din vinst på krogen följer jag gärna med.

  3. Anna om du följer länken och tänker till lite så förstår du mitt beröm av Jinge som fotograf, vilket jag för övrigt uttalat mången gång tidigare. Jag skriver som jinge i gjorde i en tidigare bloggpostkommentar att jag ville retas lite bara.

    Jinge och jag har haft våra ganska hårda fajter men jag tror att mycket har berott på att vi inte hade samma språkbruk och att vi inte kände varandra, med tiden verkar det som att vi förstår varandra bättre även fast jag tror att den duktige fotografen och skribenten Jinge många gånger betraktar mig som en gråsosse.

    PS jag anser att Jinge är en enormt duktig fotograf och det tar mig emot att utdela beröm.