Lade sig Usain Bolt?

Att Usain Bolt missade och gjorde en tjuvstart förvånade mig och de flesta andra. Men var det inte så att Usain före VM hade sagt att han skulle koncentrera sig på 200 meter?

Usain har ju alltid varit en person som gillat att showa, nu kanske han helt enkelt var orolig för att hans egen tränings-
kamrat skulle slå honom? Jag vet inte, och jag tror inte att vi får reda på om det kan ha funnits andra skäl till tjuvstarten, och egentligen spelar det ingen roll.

Dessutom fick jag en känsla under presentationen, han pekade på deltagarna till vänster och ruskade på huvudet, och sedan på dem till höger och gjorde samma sak. Men jag hade redan börjat spela in loppet, jag hade på känn att det skulle hända något speciellt. Nej, jag brukar inte vara synsk eller ”få för mig” saker och ting, men något hade triggat tankarna på att det kanske ske något överraskande. Och alla väntade sig att Usain Bolt bara skulle behöva defilera in i mål. Så blev det inte, och han kanske visste det redan i förväg?

Somliga tycker kanske att det verkar orimligt, och det kanske det är, men säkra kan vi ju inte vara…

it Andra om: , , , , , , ab1 ex1 dn svd sr

  6 comments for “Lade sig Usain Bolt?

 1. KalleB
  28 augusti, 2011 at 15:21

  Jag vet inte,tittade inte.

  Måhända pga ”alla är dopade”.

  Usain lär vara ett bokstavsdefinierat barn typ ADHD eller vad,det är bra för honom att lyckas.

  Säger bara ”lycka till”.

 2. Anna
  28 augusti, 2011 at 15:25

  Snopet var det allt att Bolt diskades, men Blake gjorde ett fint lopp och ska inte skämmas. Roligt också att Lemaître fick till det, hade gärna sett en medalj till honom. Ja, det ÄR roligare när den amerikanska/jamaicanska sprintdominansen luckras upp något.

 3. 28 augusti, 2011 at 15:27

  Övertändning och självsäkerhet riskerar att man tappar fokus och det var de som hände helt enkelt. Dessutom var två av de främsta konkurrenterna borta av olika skäl och det gjorde att han inte var koncentrerad när det väl gällde och så gick de som de gick.

 4. Gösta Berling
  28 augusti, 2011 at 15:36

  Allt är möjligt men jag tror att han ”bara” var övertaggad. Utifrån hans lopp i försök och semifinal är det knappast troligt att han skulle få stryk av någon i finalfältet. Hade Powell varit med hade risken kanske funnits men inte nu.

 5. Marcus
  28 augusti, 2011 at 16:00

  Ja han lade sig. Det var antagligen uppgjort. i TV-bilderna nyss så log han när han drog av sig tröjan, möjligen räknar de med att få mer appearence money när han ska möta ”världsmästaren” i olika lopp fram till OS. Fake alltså…

  • 28 augusti, 2011 at 16:13

   Ja, jag tyckte det såg ut så på Rapports bilder nyss.

Comments are closed.