Kungen rasande på sig själv också?

Jag är medveten om att det som nu utspelas framför våra ögon till stor del är en pseudodebatt och en historia som orkestreras helt av media, en mediehappening.

Expressen: Kungen är rasande på blivande svärsonen Jonas Bergström – och tycker att han har skämt ut Madeleine och hela kungafamiljen. Enligt Expressens uppgifter har han nu krävt att få träffa Jonas Bergström.

Jag kan inte låta bli och tänka på de rykten som gått om Hans Majestät Konungens egna fruntimmersaffärer. Det var till och med så illa att en TV-journalist utpekades som kungens älskarinna, vissa tidningar gick längre än så och insinuerade att det fanns privatvåningar som utnyttjades för sådant. Själv menar jag att sådant tillhör privatlivet, att kungen bör släpas till Mora sten har ingenting med diverse kärlekseskapader att göra, det är en fråga som bara handlar om att vi ska införa demokrati på riktigt.

KUngen, Otrohet

intressant Tags: , , , , , , , ex dn svd ab12345 t

  3 comments for “Kungen rasande på sig själv också?

 1. 23 april, 2010 at 10:37

  Ja det är då ett riktigt dårhus vi har till kungahus. Önskar att jag själv skrivit manus till denna dokusåpa. Då hade jag kunnat avsluta denna såp o freakshow med ett finalavsnitt där kungen säger upp sig och tar ett deltids jobb på ICA:s lager. Drottningen blir turist guide på Stockholms slott. Vickan o Daniel öppnar en skönhetssalong med namnet ”The beuty and the beast” Madde går med i Vänsterungdom och blir en av de ledande feministiska profilerna. Kalle-Filip bli buddistmunk i Tibet.

  Det kallar jag en värdig avslutning på en dokusåpa. Och namnet på såpan är naturligtvis ”Monarkins uppgång och fall.”

  • 23 april, 2010 at 10:58

   :-)

  • nature
   23 april, 2010 at 12:31

   Naturligtvis är det inte vilken ICA-butiks som helst som kungen väljer utan affärsinnehavaren heter TV4s ICA-Stig! Spänningen tilltar! Hur ska det gå för oduglingen?

Comments are closed.