Kopplingen SD, Mangs och Breivik?


Om någon tycker att det är tjatigt att ständigt behöva höra talas om Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet så tycker jag att det är dags att tänka om. Det tankegods som den uppvisar är samma myter och värderingar som har varit med och skapat våldet i Malmö, Oslo och på Utøya. Läs särskilt sista raden.

Jimmie Åkesson i AB: ”Allt detta är i dag en del av den svenska verkligheten. Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

I olika rasistiska sammanhang talar man om muslimer som ett slags tvåbenta kaniner. De inte bara sätter barn till världen, de gör det dessutom i en våldsam takt. Motivet de har är enligt människorna i den bruna delen av politiken
– att de ska göra Europa muslimskt och införa Islam som den enda förhärskande religionen. Det är samma slags tankegods som tidigare användes av Nazisterna i Tyskland och som lade grunden till ett ofattbart folkmord.

Att Sverigedemokraterna har kommit in i landets riksdag gladde Breivik, han tyckte att SD var ett bra parti. Vad Mangs tycker har inte framgått i form av några kända citat, men hatet mot invandrare är väl känt och idag så åtalas han för mord på tre personer, och mordförsök på tolv. Hans föregångsman är såvitt känt John Ausonius, den s.k. ”Lasermannen”. De som hävdar att Sverigedemokraterna inte är ett rasistiskt parti vet förmodligen inte vad ordet rasism betyder. Enskilda medlemmar i SD, som t.ex. riksdagsmannen Kent Ekeroth, har verkat för att introducera EDL, English Defence League, i Sverige.

Uppdrag Granskning/SVT: ”Anders Behring Breivik hämtade idéer från Counterjihad, en rörelse som hävdar att Europa befinner i krig mot islam och där profiler talar om avrättningar av politiker och om muslimer som ”måste tas bort”. En av rörelsens centralgestalter är – SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth…

…Det är i den här rörelsen, där det uppmanas till våld och väpnat motstånd, som den profilerade SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth pekas ut som en centralgestalt.

Kent Ekeroth är som internationell sekreterare den person Sverigedemokraterna skickar på uppdrag runt i världen för att representera partiet.”

Det är dags för media att ta bladet från munnen, dags att börja kalla saker vid dess rätta namn.

Tänk särskilt på att kommentarer här ska uppfylla de regler som specificeras under knappen ”Regler” i den högra kolumnen.

it Andra om: , , , , , , ab123 gp svt sr svd12 dn123


7 svar till “Kopplingen SD, Mangs och Breivik?”

  1. Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker att det är märkligt att Sveriges Television släpper fram SD!

    • Så länge vi har demokrati måste partier som följer den demokratiska dagordningen behandlas likvärdigt.

  2. Vid ett besök i det grekiska Thessaloniki vid 1:a maj för två år sedan lärde jag mig vad Åkessons ord betyder i praktiken. Före den tyska ockupationen var den judiska delen av stadens befolkning mer än 50%. Efter att nassarna ”gjort vad de kunde” var andelen nere på 0%. Den vetskapen ligger alltid i mitt minne då SD yttrar sig i någon som helst fråga.

  3. det ligger i 5,6% av Sveriges befolknings intresse att höra vad SD har att säga, lika många som vill lyssna på vad V har att säga, så vi kanske säga till SVT att stänga ute båda?

  4. Mangs ska ha varit aktiv på Politiskt Inkorrekt och har tagit hjälp av PI’s kartläggning av de som de påstår vara kriminella, tack vare detta fick Mangs nys om ett av sina offer.