Kändisar som suger

Jag upphör aldrig att förvånas över hur kvällstidningarna vältrar sig i kändisskvaller. Man redovisar dagligen sådant som den ökända skvallersidan TMZ.com rapporterar, alldeles oavsett om det gäller Elin Woods, Jennifer Aniston eller Anna Anka. Vissa av dessa s.k. kändisar vet jag ingenting om, som – varför de är kändisar, andra har förekommit så ofta i kvällspressen så att man inte kan missa dem.

Jag minns inte när jag senast bläddrade i ett ex av Hänt i Veckan, men jag tror att det kan ha varit på åttiotalet, men idag är kvällstidningarna betydligt värre än vad den skandaltidningen var då. Jag utgår ifrån att tidningarna har undersökt vad det är som drar läsare och att kändisbevakningen är ett resultat av detta. Bildmontaget är hämtat från Expressen och Aftonbladets hemsidor idag, och jag funderar på att göra en skärmdump endera dagen och ”klippa bort” skvallermaterialet. Det skulle bli betydande hål i tidningarna då.

Det jag frågar mig är förstås om verkligen det är intressant att en trollkarl sågat itu Anna Anka? Det måste vara fler än jag som utropar – Äntligen!

i , , , , , , , ab1234 ex1234 t

  8 comments for “Kändisar som suger

 1. ///MS
  5 juli, 2010 at 08:14

  Ropa inte Äntligen för snabbt – nu blir det dubbla Anna Ankor…!

 2. 5 juli, 2010 at 09:30

  Kul idé med en skvallerfri skärmdump, när får vi se den?

  • 5 juli, 2010 at 09:53

   Förr eller senare. Jag måste bara bli så irriterad så att jag tar upp ämnet igen.. :-P

 3. 5 juli, 2010 at 11:58

  Är din rubrik medvetet eller omedvetet fyndig Jinge? Tänker på en del som Anna Anka har sagt om den service som hon gav Paul.

  • 5 juli, 2010 at 13:00

   Både och faktiskt. Jo, jag var medveten om kopplingen men samtidigt är det sant, kändisskriverierna suger.. :-I

 4. 5 juli, 2010 at 12:51

  Det värsta jag vet är Lindsay Lohan. Vem fan är det?

  Svenskar borde sluta att titta på krigsförbrytaren USA:s TV…

 5. Marcus R
  5 juli, 2010 at 13:52

  Det är ju just för att man ger de här människorna minsta lilla uppmärksamhet som de säljer så bra också. Jag kanske låter cynisk men människor älskar att hata; det är därför som t ex Anna Anka faktiskt genererar pengar till media.

  De flesta människor har dessutom svårt att inse det (för de är upptagna med att tycka illa om henne); men Anna Anka är genial. Hon är klart medveten om att vad hon säger gör folk upprörda – hon får alltså helt enkelt betalt för att ”trolla” i media. Det funkar ju eftersom uppenbarligen kan folk inte låta bli att uppmärksamma henne.

 6. Marcus R
  5 juli, 2010 at 13:55

  En annan sak som gör att det genererar pengar är att folk älskar skvaller. Det här med personlig integritet som folk gömmer sig bakom så fort någon nämner pirater eller FRA eller dyl är ju bara intressant när det drabbar en själv. Folk skiter fullständigt i personlig integritet för andra människor; det finns ju en anledning till varför tjuvlyssnat.se är en av Sveriges största bloggar t ex…

Comments are closed.