För övrigt tycker jag…


Att tillvaron är tämligen besvärlig just nu. Jag hade ischias för någon vecka sedan, den självläkte och jag har bara känt av den lite när jag har varit ute och gått. Men i förrgår satte den igång igen med full kraft, hur kul är det på en skala? Noll faktiskt.

Det är en jämrans åkomma om sanningen ska fram. Jag brukar aldrig äta Alvedon ens, men nu tvingas jag peta i mig starka värktabletter, de som jublar över det är väl närmast läkemedelsindustrin, sverigedemokrater och ett antal israelkramare.

Jag sover med andra ord bara någon timme i stöten,det innebar i praktiken att jag nyss vaknade i soffan av att två personal från Saab intervjuades i P1. Den ene berättade att anställda på Saab köpt egna verktyg för att använda i jobbet. Han berättade också att man numera träffas före jobbet för att be till gud, man bad för Saab, för GM och man bad för sin verkställande direktör. (Och för Twitter?)

Någon kanske minns min bild på Light Pillars för någon vecka sedan? Det är ett ljusfenomen som kan uppstå i stilla luft när det är mycket kallt. Då bildas det vertikalt liggande iskristaller i luften som reflekterar ljuset rakt upp. Bilden prydde förstasidan och sidan sex i lokaltidningen Mitt i Haninge, och där lät det på SMHI:s metrolog som det var något alldeles sensationellt. Man fick slå upp fenomenet eftersom ingen hört talas om det tidigare. —>intressant Tags : , , , , , ab dn svd t


4 svar till “För övrigt tycker jag…”