Ett djur med kvinnliga egenskaper?


Eller var det möjligen tvärtom? Ja det törs f%n utreda närmare. I vart fall har jag sällan träffat på damer med egenskaper som detta djur. Men visst, jag HAR gjort det. Men om det just skulle vara kvinnliga egenskaper vet jag inte. Eller också är jag bara en fegis..

För vem törs visa sig ute efter ett dylikt påstående om alla damer förstärker handväskans tyngd med en tegelsten..? :-P


4 svar till “Ett djur med kvinnliga egenskaper?”

  1. Jag har en Nikon D70 men bilderna här är bara på 30-40k i storlek. I original är de ju minst 3 Mbyte stora så.. Men det är ju en klart bättre kamera än de flesta. Canon 300 är väl lika bra, fast jag är inte så förtjust i Canon. Sedan finns det en ny Nikon på ca 13 Mbit och några andra systemkameror på runt det och upp till 16 Mbit. Men att köpa kamera i de prisklasserna är mest för knäppgökar som jag. De flesta klarar sig mycket bra med de billigare för 3-4 papp. Ofta ger de ett lika bra resultat även om systemkameran har ett bredare register.

  2. Nej, så dyr digitalkamera vill jag nog inte köpa. Det får knäppgökar som du göra :). Jag har kollat in lite och funderar på att vänta ett tag. Min Kodak DC240 Zoom börjar bli gammal men den funkar. Den får funka ett tag till. Men för att så skarpa och fina bilder som du får måste jag nog investera i en ny. Jag har sneglat på Sony DSC-W1.

    Annica

  3. Kolla Canon Powershot A85…tycker jag är ett prisvärt alternativ om man vill kunna göra litet egna inställningar. Man kan också köpa en teleadapter som gör att du kommer upp till 240 mm orginalet är 105mm.

    Jag är väldigt nöjd med A85 som har 4 Mpixels och 3X zoom.