Dagens Bild – USA-imperialismen


Just hemkommen från tandläkaren, jag får vare sig dricka, tugga eller göra något annat på minst en timme till.

Men min tandläkare sa inget om snus så jag utgår från att en portionssnus är godkänd. Satte mig och tittade på lite gamla bilder och ryggar till inför denna bild. Nu inbillar jag mig att det bara är jag som associerar på det sätt jag gör, andra fattar inte varför jag illustrerar med just denna bild…

Eller..?

Jag kan nämna att jag aldrig dricker Coca-Cola, men det beror inte på att jag tycker att det symboliserar monopolkapitalismens slemmiga tentakler och USA-imperialism..

Nej, jag gillar helt enkelt inte smaken. Den är så förbenat kolsyrad så att man får upp bubblor i näsan, och det är då rakt inte min grej..

Andra bloggar om: , , , ,

[tags]fotoblogg, coca-cola, kapitalism, imperialism, tandläkare[/tags]


4 svar till “Dagens Bild – USA-imperialismen”

  1. Jag dricker inte coca cola för jag får en hemsk halsbränna efteråt

  2. Festligt Jinge:
    Då har vi en sak till gemensam. Det där med att få upp kolsyran i näsan råkade jag ut för några gånger i femårsåldern, på den tiden då läsk tillhörde livets fester, och då lärde jag mig att läsk är läskigt :-) Sedan dess dricker jag helst inte läsk eller öl, pga kolsyran. Men Coca Cola, de få gånger jag smakat, tycker jag dessutom smakar rent ordentligt illa!

  3. Inte bara är C-C gott. Den fantastiska egenskapen att lösa upp rostiga bultar, lösa ärgiga propellerar från slisk är utomordentlig! Vad C-C symboliserar..skit i det! Bättre än Klorin säger jag!