Dagens Bild – Stockholms Värsta Slum !Bilden är klickbar!

Jag kallar ju bloggen ”Web & Fotoblogg” men bilderna kommer ibland i spridda skurar.

Därför kompenserar jag nu med bilder som jag tagit under St Eriksbrons norra fäste. Det var ett par år sedan nu men det ser säkerligen likadant ut idag.

Min dotters man (Amerikan) blev chockad när han fick se hur det såg ut och hävdade att så bedrövligt ser det inte ut i USA:s värsta slumområden.

Och det är jag rätt säker på att han har helt rätt i. Men mitt i all bedrövelse så kan man se vissa tecken på medmänniskor med iakttagelseförmåga och ett visst behov av att uttrycka sina åsikter.

En sorts bloggningar utan bredband..

Här bor råttor, duvor och uteliggare.

Klickar du på en bild så kommer du att få se fler bilder från platsen.


Bilden är klickbar!

Ett ställe för Stockholms uteliggare..


5 svar till “Dagens Bild – Stockholms Värsta Slum !”

  1. Intressant. Jag bor precis i närheten och hade ingen aning om hur det såg ut. Jag brukar ibland gå över den, men har aldrig varit där nere. Måste bege mig dit någon dag och passa på att ta lite kort, så får vi se om det ser likadant ut idag.

  2. Tycker inte det såg så farligt ut på bilderna. Om det inte är värre i USA, så varför inte gå över till den amerikanska modellen? Då får vi ju fina områden och jämlikhet;)

  3. Tjae, jag har sett minst lika nedgångna gränder här i USA. Vad jag tror kan ha lurat din dotters man är att man vad jag sett är hårdare på att hålla borta klotter och affischering i USA än i Sverige. Det är helt enkelt för farligt att gå ut och klistra affischer om man kan vänta sig dryga böter eller att bli rånad i någon gränd.

  4. Jinge, jag skulle säga att din dotters man inte alls är speciellt välberest =) Att Akay varit framme under ett brofäste mitt i det i övrigt ack så charmiga Vasastan är ju inte direkt nåt att jämföra med Bronx.