Dagens Bild – Gryning i Handen


Dagens bild är inte från idag utan från igår. Möjligen tog jag den i förrgår. Den är tagen i arla morgonstund precis när solen börjar färga himlen i öster.

Jag använder den just nu som vinjettbild som synes.

Detta i avvaktan på att jag kan pilla in någon lämplig bild på en snöstorm..

Platsen jag tog den från är vardagsrummet, men jag öppnade förstås fönstret. Trots att det pågår byggnadsarbeten utanför så kommer jag att få behålla den här utsikten.


9 svar till “Dagens Bild – Gryning i Handen”

  1. Va ???

    Vad har du för browser?

    Nu har jag kollat med FireFox, Netscape och IE och inte någon hamnade på bloggtoppen. Har inte dragit igång Linuxburken och kollat FF i den.

  2. Har aldrig hänt förut men nu händer det så fort jag försöker skriva i kommentarrutan. Använder Safari. Detta är inklistrat i sin helhet och då ”slipper” jag hamna där.

  3. När jag tänker efter så är det faktiskt så att varenda kommentar i sin helhet blivit länkar (och då till Bloggtoppen) sedan en tid tillbaka – vet inte riktigt hur länge. Detsamma gäller skribentens namn under last comments.

  4. Peter! Jag ska försöka flytta ikonen till bloggtoppen. Det var ett liknande problem förut, men det fungerar med de vanligaste browsers som finns. Rapportera om det försvinner, ska kolla på det ikväll.