Dagens Bild – En hostbild


Nåja, bilden heter host.jpg och det visar bara att servern inte gillar åäö inget annat. Men sätter man prickar på o-et så passar det ännu bättre.

För även om jag inte tagit bilden idag så passar den tämligen bra till rådande temperatur och väderförhållanden, eller hur?


Ett svar till “Dagens Bild – En hostbild”

 1. Det finns ljus även i höstmörkret. USA:s fd president Jimmy Carter har tröttnat på Bush och hans rövargäng. Han är förbannad och skriver:
  ”Regardless of the costs, there are determined efforts by top US leaders to exert American imperial dominance throughout the world.”

  Vad man undrar är om Göran Persson ska våga sig på att säga samma sak. Han tiger nog och höstmörkret sänker sig. Göran Persson är en feg stackare! Bodström och Guillou är också fega stackare. Och inte bara fega. De tror fortfarande på Bush rövarhistoria om den 11 september. Att de inte orkar ta reda på saker och ting.

  finns lite tips om det nya Pearl Harbour som Cheney, Rumsfeld och Wolfowitz ville ha i september 2000. Och som Bush skrev om i sin dagbok den 11 september 2001:
  ”The Pearl Harbor of the 21st century took place today.”

  Varför kan inte solen få komma fram lite i höstens mörker!!!
  Och Bush rövarhistoria om det nya Pearl Harbor bli avslöjad!!!