Dagens Bild – Det kräksnögar i Handen


En av mina besökare frågade om jag tröttnat på politik när jag häcklade Ohly för att han är jurgårdare.

Nää, jag kan inte förmås rösta borgerligt bara för den sakens skull faktiskt. Visst, jag önskar givetvis att han vore tillräckligt klok för att inse att jurgårn inte är något att hänga i julgranen, men det är ett fritt land..

Tittar ut genom mitt fönster för att se verklighetens ”arbetets hjältar” med upptäcker att de gått hem. Det kräksnögar nämligen just nu i Handen.

Kan dock inte undgå att bjuda på en livebild på en av de häftigaste kranbilar jag sett. Den står här utanför..

Jag undrar om det finns kvinnor som blir lika imponerade av en kranbil som vi män?

Nej nej. Blanda inte in Freud i detta..


12 svar till “Dagens Bild – Det kräksnögar i Handen”

 1. Dessvärre slutade jag köra bussen för veckan just när snöfallet började. Bussen jag körde idag har dåliga däck och då kunde jag ha passat på att köra ner den i diket för att jäklas med företaget. Kriget har startat.

 2. Jag växte upp i Handen (och Vendelsö) och har säkerligen haft mins fem olika adresser där. Sedan kom jag på bättre tankar och drog till Södermalm. När jag till och från (allt mer sällan) besöker Handen så känns det allt mer ödsligt och dött. Handens Station (Hanninge station) är rena ångesten, tycket jag.

  Aldrig funderat på att flytta?

 3. Såna där kranbilar är fräsiga. Man känner sig som en sexåring igen när man ser dem.

  Men vad är ”kräksnögar”? Det låter som ett allvarligt problem med magen…

 4. Va? GILLAR du inte kranbilar ??

  Jag har stått och kollat på den i en timme idag.. Den är såå häftig.. :)

  Hade du ingen egen när du var liten och satt i sandlådan?

 5. Hmmm, jag är tjej och är väldans imponerad av dessa maskiner, har visserligen alltid varit mer killtjej och bojkottat dockor. Men visst är det häftigt och tänk vilken precission (stavas det så?)kranföraren jobbar med.

 6. Nåt av det mest primitiva jag vet är folk som håller på lag och inte kan låta bli att offentliggöra det! Det är så erbarmligt ointressant.

 7. Fascination för kranbilar? Jinge, svårt att komma ifrån en Freudiansk tolkning ;-)

  Förresten, shit vad du pyst ifrån på Bloggtoppen, du leder ju politikavdelningen stort! Kan det bero på tjafset med Jihad-killen ;-)

  /A

 8. Stackars sate som inte har fattat ngnting. För det första är aik etablissemangets lag nr1. Man kan tycka att detta borde gälla djurgårn, men dessa har, trot eller ej, faktiskt haft ett genuint arbetarperspektiv om än ett väldigt exkluderat sådant. Men det ändrades väldigt snabbt. Arbetarperspektivet alltså. Däremot har aik alltid varit kungens lag och bara det borde göra att en genuin, sann människoälskande person att dra sina röda fingrar ifrå detta hemska lag. Att dessutom växit upp söder om stan och ha en sådan världsfrånvändande syn beträffande idrottsklubbar och dess prefenser gör dig tyvärr icke trovärdig när det kommer till din politiska syn.