Charlotte Kalla, min favorit

Hade någon frågat mig i förra veckan vilken kvinnlig idrottare som skulle bli folkets favorit vid en Sifoundersökning så skulle jag ha svarat Charlotte Kalla.

Hon är en riktig kämpe, och dessutom verkar hon vara precis den hon är i verkligheten trots att TV-kamerorna riktas mot henne. Sådant gör intryck på mig även om man bortser helt från hennes idrottsliga prestationer, vilket man naturligtvis inte kan. Sedan får de alltför feministiska feministerna bland läsarna ursäkta, det gör ju inte direkt ont i ögonen när man ser på henne heller.

Nu har jag inte följt TV-sportens lilla gallup-
undersökning, men jag har svårt att tänka mig att någon manlig idrottare skulle ha en chans mot henne om man frågade – vilken idrottare är din favorit. Jag tror att unga fröken Kalla dessutom skulle ligga bra till om folket fick välja kron-
prinsessa, men Victoria skulle komma ganska nära tror jag. Fast egentligen är det en korkad undersökning, men visst är det lite intressant ändå. Skulle jag ställa frågan här till bloggens läsare så resultatet bli likadant.

it , , , , , ab dn svd svt

  1 comment for “Charlotte Kalla, min favorit

Comments are closed.