Zlatan Ibrahimovic bäst i världen?

För några år sedan reagerade jag ofta på Zlatan, jag tyckte ibland att han bar sig barnsligt åt på planen och uppvisade vissa divalater. Sådant misstänkte jag berodde på en viss omognad, han hade snabbt blivit en superstjärna, kanske lite för snabbt.

Jag har läst om Zlatans mål igår, men eftersom jag inte har någon TV så har jag inte kunnat se om det var mål värdiga en mästare, nu har jag sett dem och de syns på videon här till höger. Gre-No-Li var nog bra på den tiden det begav sig, men antagligen hade Zlatan kunnat snurra upp de där gubbarna på en femöring.

Fast visst kan uppvisningen straffa sig, nu krävs det att han levererar mot Danmark också. Fast ska sanningen fram, tänk om vi hade kunnat skicka Inter i stället för landslaget. Då hade det blivit vinst, något som knappast danskarna kommer att tillåta i helgen.

i Andra om: , , , , , , , , AB12 Ex12 DN12 SvD123 t

[tags]Zlatan, Ibrahimovic, Inter, Fotboll, Landslaget, Danmark, Underbarn, Världsbäst, Sport[/tags]

  14 comments for “Zlatan Ibrahimovic bäst i världen?

 1. 1 juni, 2009 at 12:03

  Han är helt jävla otrolig! :-)

 2. Pingback: Martin B
 3. Pingback: Anna
 4. Pingback: Z:s freinds...
 5. 1 juni, 2009 at 16:16

  :-)

  Det var det jag talade om förra året, Jinge!

  :-)

  Kille är talang, väldigt unik, självklart annorlunda, speciell i jämförelse med andra.
  Inte bortskämd! Inte barnslig.
  Tvärtom – mycket tuff och kille som vågar mycket att göra på egen hand…

  • 1 juni, 2009 at 17:48

   Det var det jag talade om förra året, Jinge!

   Hur länge har jag talat om det då Ida? :-/

 6. 1 juni, 2009 at 19:12

  ingen statistik på det, men minns väl när du kallade honom barnrumpa ;-)

  …i en rubrik!

 7. Olof
  1 juni, 2009 at 20:25

  Zlatan Ibrahimovic är nätt och jämnt bäst i Italien, vilket är den tredje ligan i Europa med stor marginal (efter UK och Spanien). Det innebär att han kanske är top 20-30 i världen. Fråga fotbollsfans från runt om i världen (som inte läser svenska kvällstidningar) så får du en nyktrare syn på ”the son of God”.

  Överlägset den störste som ”Sverige” (Rosengård) fått fram på länge är Ibrahimovic dock utan tvekan.

 8. Mansour
  1 juni, 2009 at 20:26

  Det andra målet var en klar frispark för det vita laget tycker jag, han knuffar ju undan försvararen för att få det läget. Tyvärr kommer han inte till sin rätt i svenska laget då han måste ha de precisa passningarna för sina lägen.

 9. Ingmar
  1 juni, 2009 at 22:11

  ”Fast ska sanningen fram, tänk om vi hade kunnat skicka Inter i stället för landslaget. Då hade det blivit vinst

  Nej Jinge det tror jag inte, så bra är inte Inter. Serie A är inte längre vad den har varit och det danska landslaget ska absolut inte underskattas.

  Italiensk fotboll är i en svacka just nu. För tillfället är det ”La Liga” och i viss mån ”Premier League” och tyska Bundesliga som regerar i europeisk fotboll.

 10. 1 juni, 2009 at 23:35

  Dabmark har inget märkvärdigt lag, ungefär som sverige fast utan zlatan då förståss, lägg där till att danskarna haft maximalt flyt i sina matcher i kvalet, så en svensk seger både tror och hoppas jag på! För övrigt så är Zlatan fantastisk!

 11. ClaesW
  2 juni, 2009 at 13:06

  Olof ovan är inte bara rasist, han är dessutom helt i avsaknad av fotbollskunskaper. Rosengård är inte ”Sverige” som rasisten skriver utan Sverige, kort och gott. Det behövs inga citationstecken.

  Zlatan vann inte bara skytteligan, hade han lagt flerstraffar som DiVaio t.ex hade han vunnit skytteligan överlägset. Lika överlägsen som han är i Italien idag. Ligornas styrka varierar år från år, och det var inte länge sedan Milan vann Champions League. Zlatan går in i varje startelva i världen, men är för dyr för de flesta lag. Mourinho och Capello skulle inte byta ut honom mot någon. Barcelona är intresserade av att FÖRSTÄRKA sitt anfall med Zlatan. Det säger allt.

  Det är idag bara idioter, rasister och engelsmän som inte förstår Zlatans storlek (eller försöker förminska den). Engelsmännen förstår nämlige ingenting av fotboll utanför sin egen lilla ö. De är fortfarande övertygade om sin egen förträfflighet. Att de inte inser Zlatans storlek är inte konstigare än att de inte heller inser hur bra Xavi, Iniesta eler Kaka är.

 12. Zlatan?
  5 juni, 2009 at 09:11

  Zlatan må vara bra i italien, men det är precis som vad Olof säger att han ligger på en 20-30 plats i världen och det håller jag med helt och hållet. För om man ska kunna bli bäst i världen så måste man även prestera bra i landslaget och hur bra är zlatan i landslaget på en skala 1-100? Visst han är bra på att göra de löpningar som ingen annan i sverige gör, men han är ju Sveriges ”målskytt” och ska inte bara göra bra löpningar utan mål och hur bra är han på att göra mål i landslaget på skala 1-10.

 13. Zlatan?
  5 juni, 2009 at 09:19

  Plus att det är Lionel Messi som är bäst i världen utan tvekan!

Comments are closed.