Nattens Bild – Kattbloggning

katt


Vissa bilder talar för sig själva, och att vår huskatt är en värmeälskande varelse känner vi till, en dator och en router är inte speciellt energieffektiva varför en hel del av energin omvandlas till värme. Och som om den värmen inte räckte så sträcker hon ut ena tassen och lägger den över lågenergilampan som även den alstrar lite värme. Man kan ju undra om man inte skulle uppfinna en ”kattugn” som katter skulle kunna krypa in i, någon slags anordning som höll ca + 40° C. Nackdelen skulle förstås bli att man bara såg djuret i samband med att det var hungrigt, nödigt eller drabbades av kattefnatt…

intressant Andra om: , , , t

  7 comments for “Nattens Bild – Kattbloggning

 1. Pingback: Annika
 2. Mange
  7 november, 2009 at 09:37

  En kattugn?

 3. chips
  7 november, 2009 at 10:44

  fina bilder på henne!!!

 4. Marcus R
  7 november, 2009 at 11:11

  Felin är ju helt otroligt go. Jag antar att hon gillar värmen av routern? :P
  Mina brukar ligga under lampan på skrivbordet när jag sitter här, men jag har bara den tänd då för det är en halogen lampa och de bränner svansen om jag inte är försiktig. ;)

  • 7 november, 2009 at 12:03

   Datorn i sig är varmare än t.ex. skrivbordet men routern gillar hon som synes.. :)

 5. Sniff
  7 november, 2009 at 13:05

  Katter är ena riktiga moochers/snyltare! sova 22-23 timmar om dygnet, äta, skita, gnälla över att att käket/kattsanden inte är det rätta och slutligen sno VÄRME! Fysiker kommer hitta en dag att varje katt är en energisänka! ;-)
  Om jinge.se ligger nere en dag så kolla om inte routern har bränt. En kattmatta är nog inte bra för den i det långa loppet. ;-)

  • 7 november, 2009 at 13:37

   Om jinge.se ligger nere en dag så kolla om inte routern har bränt. En kattmatta är nog inte bra för den i det långa loppet. ;-)

   Om jinge.se ligger nere så beror det troligen på att servrarna i Danmark fått hicka. Att hon bränner min router innebär bara att jag får byta lite sladdar hit och dit. Jo, nu när jag lyssnade på Lördagsintervjun så fick hon för sig att kuta runt och jaaama. Sedan skulle hon ligga i mitt knä, hon vet var hon ska söka en varm och ombonad plats… :-)

Comments are closed.