Demonstration i Stockholm

Enligt en normalt välunderrättad källa så förbereds nu en demonstration utanför Israels ambassad. Dessutom så blir det en demonstration mot Israel vid Sergels Torg klockan 18.00 idag.

Dessa nyheter utvecklas i skrivande stund i en rasande takt, när det gäller vad jag skriver på bloggen så är det alltid den senaste bloggposten som uppdateras, jag går inte bakåt och ändrar uppgifter i tidigare bloggposter.

Det som är aktuellt just nu är att Israel stoppat nyheterna om det inträffade och infört militär censur (två ord), Israeliska media är förbjudna att berätta vad som händer om inte myndigheterna i förväg godkänt materialet.

Demonstration vid Sergels Torg 18.00 idag, räkna med mycket folk. Själv undrar jag om Fredrik Malm och hans namne Federley kommer att delta…

Läget just nu, sexton dödade fredsaktivistrer, över femtio skadade, allt enligt israeliska media som inte längre får vidarebefordra nyheter. Jag berättar alltså att ”Mellanösterns enda demokrati” förbjudit sina media att rapportera om händelserna.

Just nu meddelas att en av Palestinas största hjältar, Sheikh Raed Salah, som normalt bor i Israel är en av de svårt skadade ombord på en av båtarna. Det ledde omedelbart till demonstrationer på Västbanken och Israel har därför skickat in flera trupper till Västbanken.

Nu berättas det, trots censuren, att det antagligen rör sig om femtiotalet sårade och att många är mycket allvarligt skadade.

i Tags: , , , , , , dn svd1 ex ab1234 Hampus t

  8 comments for “Demonstration i Stockholm

 1. Hamdi
  31 maj, 2010 at 08:11

  Ismael Haniye: ”Den här dagen kommer för alltid att firas i Palestina som Frihetens dag. Högsta palestinska hedersutmärkelse ges till samtliga ombord. Idag utgjorde ni en vändpunkt i mänsklighetens histora…”

 2. Mohammad
  31 maj, 2010 at 08:15

  Dags att sätta stopp för apartheidpoliotiken som Israel övertagit från det vita Sydafrika. Bojkotta Israels produkter från ockuperat område, t.ex frukt och grönt i Konsums affärer.

 3. Lotta
  31 maj, 2010 at 08:32

  På Israels ambassads hemsida förklarar Israel att det inte finns någon humanitär katasrof i Gaza. Maila ambassaden och protestera mot deras handlande.

 4. 31 maj, 2010 at 08:49

  Undrar om man kan ställa en medicinsk diagnos på en hel nation? Israel verka lida av paranoid schizofreni med grandiosa inslag!

  Jag förutsätter att Carl Bildt fördömmer detta i skarpast möjliga mån!

 5. Ingemar Lext
  31 maj, 2010 at 09:21

  Judehatare ej välkomna! / Jinge

 6. Ingemar Lext
  31 maj, 2010 at 10:00

  Antisemitiska kommentarer undanbedes! / Jinge

 7. Lasse Hanson
  31 maj, 2010 at 10:46

  Någon som vet när det blir protester vid Israels ambassad – vi vill gärna rapportera om detta på Radio Stockholm. Lasse, Radio Stockholm

 8. Sara G
  31 maj, 2010 at 15:39

  Nu har ”Mellanösterns enda demokrati” – landet de fått av gud – gjort bort sig totalt inför världens ögon. Det är inte bara att de med berått mod mördat ett stort antal fredsaktivister! Dom ljuger, ljuger otroligt mycket – så mycket att de tror det själva…
  Vi måste neka dem allt samarbete med samtliga europeiska institutioner och organisationer. Ingen mer schlagerfestival och inget handelsutbyte. Total boykott på alla israeliska vde ljugerFourteen of the statements say they were sexually abused or threatened with sexual assault to pressure them into confessions.aror.
  Så fegt att ge sig på turkarna först! Dom vet hur en slipsten ska dras.

Comments are closed.