?rettiwT röfraV

I förrgår satt jag och klurade på om jag skulle lägga upp en liten ruta i någon av högerspalterna om jag skulle få lust att tipsa om något intressant jag sett. Något som definitivt inte är värt att skriva 4-500 ord om i ett blogg-
inlägg, mer bara som en liten blänkare.

Det hade givetvis inte varit några problem, men jag kom att tänka på mitt gamla Twitterkonto, ett konto som jag använde en hel dag innan jag skippade det. Men i och med att det finns ett tillbehörsprogram till WordPress som hanterar det på ett bra sätt så lade jag in funktionen på bloggen.

twitterKänner jag mig själv rätt så kommer den finnas där från ett par dygn upp till en vecka, sedan försvinner den säkert. Hänger den med i en vecka så blir den kanske kvar länge. –> Andra om: , , , , intressant t

  5 comments for “?rettiwT röfraV

 1. 25 december, 2009 at 18:52

  Kul att se dig på Twitter igen Jinge! Twitter används ju också för att kommunicera så varför inte följa dina followers ? ;)

  • 25 december, 2009 at 18:58

   Hmm.. Jag vet inte varför? Jag använder det bara för att skriva en kortis till bloggen, men funkar det så kommer jag säkert att kolla mer på saken.

 2. Pingback: Kim
 3. MX
  26 december, 2009 at 05:55

  – Men i och med att det finns ett tillbehörsprogram till WordPress som hanterar det …

  Kanske nånting för katten att leka med?

  • 26 december, 2009 at 08:44

   Det finns andra program, men inget som jag använder eftersom det skulle bli knepigt med kattklor över skärmen…

Comments are closed.