Min e-postadress

På grund av spam så skippar jag min nuvarande mailadress och tar upp den gamla:

Jag kommer dock att läsa den gamla oxo under ngn vecka till.

  4 comments for “Min e-postadress

 1. Krille
  26 april, 2009 at 13:43

  Jinge: Att byta epostadress är sällan en lösning på lång sikt. Det slutar bara med att man har lika mycket spam i lådan igen.

  En bättre lösning är att skaffa en ny epostleverantör med bra spamfiltrering som ex.vis Google. Google Mail är gratis och du kan importera mail från din gamla adress via POP3 om du vill.

  Jag plockar in mina äldsta epostadresser från tidigt 90-tal in i Gmail och trots att jag får mellan 70 och 150 spam per dag så är det bara något enstaka som slinker igenom och under de år jag kört gmail är det bara en handfull som felaktigt hanterats som spam.

  • 26 april, 2009 at 14:26

   Jag har testat Gmail och saknar flera funktioner. Bland annat hur man markerar 300 mail och raderar dem, det ska gå men är definitivt inte speciellt intiutivt.

 2. Christer W
  26 april, 2009 at 15:25

  Jag kör med Mailwasher. Den rensar automatiskt bort det mesta. Om man inte är riktigt säker på vad det är för avsändare går det dessutom att ta en förhandstitt på mailen innan man hämtar hem dem från servern.

 3. Krille
  27 april, 2009 at 07:20

  Det finns inget som säger att man måste använda webbgränssnittet. Gmail stöder både IMAP och POP och fungerar utmärkt med Thunderbird, Eudora, MS Outlook och de andra epostklienter som finns på marknaden.

  Men, om man ställer om Gmail till att visa 100 konversationer/trådar åt gången så tycker inte jag att det är svårare att radera många mejl i webbgränssnittet än i Thunderbird.

Comments are closed.