Jäklar

Nå, det är inte bara datorn jag är sur på, jag är minst lika sur på mig själv. Det som hänt är ett totalt datorhaveri, processorn och/eller moderkortet.


Dessvärre sålde jag
min gamla dator för något år sedan så jag har ingen reserv. Så nu blir det ont om bloggningar ett tag framöver. Jag får nog räkna med att vara datorlös i två veckor, men visst kommer det att komma livstecken. Men de blir sporadiska,

Dessutom så kommer det bli glest med tillfällen för kommentarsmoderering, Det kan gå mer än ett dygn innan en kommentar släpps fram. Tyvärr så går knappast reparationen på garantin, så dyrt blir det oxo.. :-(

i tLäs även andra bloggares åsikter om , , ,

  6 comments for “Jäklar

 1. Mikael
  28 juni, 2009 at 20:17

  Det händer de flesta Dell-ägare förr eller senare. Lämna den till någon lokal reparatör, om det går att hitta någon som tar emot större fel på en Dell-dator. ;)

 2. Malang
  29 juni, 2009 at 09:21

  Det måste vara sommarvärmen som skadat komponenterna i datorn. Mana kan ställa in maxtemperaturer i BIOS för att förhindra att datorn blir överhettad.
  Kan rekommendera en billig reservdator på blocket för max en tusing. Köper hellre datorer ämnade för större företag än konsumentdatorer. Företagsdatorer är testade längre perioder och kanske inte är lika snabba men håller gör dem i alla fall.

 3. nature
  29 juni, 2009 at 10:10

  Det måste väl finns någon som här som har en dator till övers? Här hemma har vi 6 datorer på 5 personer (Två bra bärbara) men de övriga är trasig eller för gamla för att ge bort, kanske? Ni vet en jättebruk med Win98 och 120 MB i RAM. En sådan dator klarar nog inte större bilder utan att kracha. Men det krävs kanske inte så mycket för att blogga? Kan man inte blogga via WAP – från mobilen? Nej vänta … Jag har en bärbar 286 med 640K i RAM. Den har wordPerfect 5.1 samt DOS 6.22. JAG tror till och med att jag har ett s.k stacker på den. Det går lika fort att skriva på den, som denna den senaste på HP med över 2 GB i RAM.

 4. claschx
  29 juni, 2009 at 12:36

  har en reservdator som du kan få låna så länge du behöver, mejla mig för frågor och leverans. Kan också fixa din trasiga burk för en billig penning.

  Sommaren blir inte densamma utan vår dagliga dos av Jinge :)

 5. 29 juni, 2009 at 13:15

  Claschx!

  Nice! jag har dock inte fixat min webbmail än, jag gör det i morgon. Återkommer. Var finns du någonstans?

  Skriv ditt lurnummer i en kommentar så ringer jag, släpper inte fram kommentaren.

 6. claschx
  29 juni, 2009 at 14:01

  Tnx Claschx!

  Jag tror att det grejar sig iaf. Men tack för erbjudandet!

  Mvh Jinge

Comments are closed.