Men Sagerska palatset då?

Nu kommer nyheten att paret Reinfeldt ska separera, eller snarare – redan har separerat. Det lär skrivas en del om detta framöver, möjligen är det enda som kan slå detta om det plötsligen skulle meddelas att Victoria och Daniel separerar, eller kungen och Silvia.

SVT: ”Statsminister Fredrik Reinfeldt och hans hustru Filippa separerar, uppger statsministerns presschef Roberta Alenius i ett pressmeddelande.

Pressmeddelandet skickades ut till flera nyhetsredaktioner på onsdagskvällen.

”Här kommer ett mail för att informera er om att Fredrik och Filippa Reinfeldt har separerat. Fredrik Reinfeldt kommer att vara folkbokförd på familjens gemensamma bostadsrättsradhus”, stod det… …-Allt ni behöver veta finns i pressmeddelandet, säger Sebastian Carlsson till SVT.”

Det vore alltför enkelt att tillföra en mer eller mindre elak kommentar till detta faktum, men jag avstår det. Och det ska alla som kan tänkas kommentera detta göra också. Jag släpper inte fram nedlåtande kommentarer till just denna blogg-
post.

@jinges Men Sagerska palatset då? Jag kan tänka mig att hyra det… #svpol #reinfeldt

(En kul parentes, just nu kommer det många besökare från ”klaranatet/sv/statsradsberedningen/”, undrar om jag blir uppringd snart av någon tjänsteman som undrar hur mycket jag är beredd att betala… :-P)

it Andra om: , , , , svt sr dn svd ab12 gp

  37 comments for “Men Sagerska palatset då?

Comments are closed.