Zlatans märkliga agerande?

Zlatan sparkade en av lagkamraterna i Milan på träningen igår. Inte hårt, men det var en karateliknande spark. Den sparkade såg mycket tveksam ut men Zlatan gick bara därifrån, se själv!

Vad det handlade om är det väl ingen som vet, men herr Ibrahimovic pratar om sig själv i tredje person mellan varven, något som det kan finnas anledning att hålla i minnet. Han har ju alltid varit rätt så speciell på många sätt, frågan är väl hur fansen reagerar om det händer fler konstigheter samtidigt som det inte blir några mål gjorda. Milan har högt ställda förhop-
pningar på Zlatan, själv har han sagt att Milan ska vinna allt
– för nu har Zlatan kommit till klubben.

Han borde veta att Jantelagen finns även i Italien, den enda skillnaden är att där heter den inte Jantelagen. Fast det är kanske så han har agerat i FC Barcelona, och än är det ingen som vet det verkliga skälet bakom flytten, jag vet inte, men jag hoppas att detta inte signalerar att det är något som är på väg att gå fel.


it , , , , , , , ab1 ex12 dn1 svd

  15 comments for “Zlatans märkliga agerande?

 1. Bosse
  15 september, 2010 at 20:17

  Nej den snubben blir man aldrig klok på. Han verkar ha en ytterst grandios självbild och jag gissar att Barcelona var ganska glada att bli av med honom.

  • Erik
   15 september, 2010 at 21:12

   Ibland undrar man om alla är hemma där faktiskt.

   • Bosse
    15 september, 2010 at 22:56

    Ja nog funderar man på om hissen går ända upp. Ikväll har han visst gjort mål i Champions League i alla fall. Kanske är han då på så pass bra humör att han inte anser sig behöva sparka på någon. Lagkamraterna drar en lättnadens suck.

 2. Westergren
  15 september, 2010 at 22:42

  Han kan nog vara en människa som i sitt humör och självförtroende svänger mellan ytterligheter. Jag försöker inte rättfärdiga hans beteende på något sätt, men i slutänden är de flesta människor just människor och människor tar irrationella beslut. Vissa oftare än andra.

 3. palle
  15 september, 2010 at 23:12

  Kom igen, det enda han har gjort är att sparka boll – varför förväntar sig folk att han ska vara en intellektuell och moralisk föredöme på något sätt?

  Han är väl som folk i gemen, bara snuskigt rik – och det kan vara dåligt för ens självbild och omdöme.

 4. Martin Forsman
  15 september, 2010 at 23:32

  Milan bryr sig nog inte efter hans två CL-mål mot Auxerre. Zlatan har lite märkliga grejer för sig ibland, men i huvudsak är han en riktigt bra fotbollsspelare.

  • Bosse
   16 september, 2010 at 14:28

   Ingen har väl ifrågasatt hans kvalitéer som fotbollsspelare. Att han är en duktig fotbollsspelare rättfärdigar väl ändå inte på något vis att han ibland beter sig oerhört märkligt gentemot andra människor.

 5. Blygdulf
  16 september, 2010 at 00:54

  Han måste ju åka på en påföljd för det här, vilken är upp till nya laget. Antingen sätter de ribban för vad som är acceptabelt och kamratligt beteende eller så får Zlatan göra det…

 6. Peter A
  16 september, 2010 at 01:09

  Tydligen skall killen han sparkar till ha kickat till Zlatans knä alldeles innan

  • MASS
   16 september, 2010 at 06:16

   Peter A:
   Källa för detta påstående/ditt påstående ?

 7. Arebir
  16 september, 2010 at 16:20

  Innan man tar chansen att slänga skit på någon bör man vara ödmjuk nog att inse att ingen av oss vet vad som föregick sparken från Zlatan. För något var det – det är det enda vi kan vara säkra på!

  • Bosse B
   16 september, 2010 at 18:19

   Man bör oxå vara ödmjuk nog att inse att Det aldrig är ok att sparka nån i ryggen bakifrån!!!!!!!!

   • Arebir
    16 september, 2010 at 18:59

    Som jag skrev innan så vet varken du eller jag vad som föregick sparken. Då tycker jag också man ska vara försiktig med att kasta skit på någondera av parterna. Proffsspelare är inga scouter, de kämpar oerhört hårt för en plats i laget. I en sådan atmosfär uppkommer det lätt konflikter. Många, med Zlatan, lär ha ett överskott av både attityd och ego.

    Du kan försöka moralisera kring händelsens art och lägga till en massa utropstecken – vilket inte gör din argumentation starkare! – men dess syfte var att göra en markering.
    Varför? Det vet jag inte och uppenbarligen inte du heller.

    • helene
     16 september, 2010 at 19:56

     Klok kommentar!

    • Bosse B
     17 september, 2010 at 09:20

     Moralisera? jag tycker helt enkelt att det är fegt att sparka någon bakifrån… har man något problem med någon så tar man det som en man i en ärlig konfrontation…inte sparkar man någon som inte är beredd i ryggen… mycket fegt enligt mig… och det tycker jag oavsett vad som har hänt innan och oavsett hur mycke ego och attityd man har! sen om det här enbart var på skoj mellan spelarna, ja då är det en helt annan grej!!!!

Comments are closed.