Zlatans ”vänskap” gör ont


Jag är garanterat inte den enda människan som reagerat på Zlatan Ibrahimovics sätt att visa sina lagkamrater uppskattning, Christian Wilhelmsson överfölls av en fot tillhörande Zlatan när landslaget tränade vid ett tillfälle, och nu har det hänt igen.

AB: ”Zlatan Ibrahimovic har blivit känd för sina sparkar mot lagkamrater. Under guldfirandet i Rom kom en ny. Svensken drog till Antonio Cassano rakt i huvudet under en intervju med TV-kanalen Rai. När Zlatan Ibrahimovic precis hade kommit till Milan förra sommaren skapade han stora rubriker genom att sparka till lagkamrater Rodney Strasser under en träning. Strasser fick sparken på axeln och såg märkbart chockad ut.”

Man kan med visst fog undra vad han gör när han är arg eftersom uppskattning är en fotbollssko mitt i planeten. Med tanke på att herr Ibrahimovic har hustru och barn så får man hoppas att han lägger band på sina glädjeyttringar när han är hemma. Själv tycks han vara den enda som inte fattar att han är en nästan två meter lång elitidrot-
tsman med betydande muskler. Samtidigt med artiklarna om Zlatans senaste ömhetsbevis så berättar tidningarna att ett knatte-
lag blivit avstängt eftersom föräldrarna till lagets spelare jagade den 16-åriga domaren.

Vederbörande kanske ska vara glad för att det inte är Zlatans illbattingar som spelar med i det laget…

it Andra om: , , , , , , ab1 ex12 svd dn1 gp sr


4 svar till “Zlatans ”vänskap” gör ont”

  1. Inlägg som per definition är rasistiska släpps inte fram här! / Jinge

  2. Och svartbältad i Taekwondo är han också, så nog känns det om han vill. Men det är helt uppenbart att det bara är lekfulla sparkar. Sen kan man diskutera det lämpliga i det.

  3. Jag som tjej tycker att Zlatans uppträdande är väldigt obehagligt. Han verkar tyken.