Zlatan klar för Milan!

Expressen: ”Zlatan Ibrahimovic bad om 24 timmars betänketid för att ta ställning till Milans bud. Under fredagen lämnade han sitt besked. – Jag pratade med honom igår, han sa ja, säger Milantränaren Massimiliano Allegri till FotbollsExpressen.se. Nu planerar Milan att presentera Zlatan inför ligapremiären i morgon söndag.”

Jag har tittat flera gångerAC Milans hemsida idag och Allegri uttalade sig om Zlatan och skrev ungefär ”Fungerar det inte så klarar sig klubben ändå”, men den texten är nu borttagen från hemsidan. Men det är likafullt oklart hur affären ser ut, vissa tidningsuppgifter tyder på att Milan får låna Zlatan i ett år men förbinder sig att köpa honom sedan. Det är lite svårt att förstå vitsen med ett sådant förfaringssätt, men jag antar att det kommer att klarna under eftermiddagen.

Frändén/AB: ”Enligt italienska Gazetta dello Sport har parterna nått en överenskommelse, och vid ett nytt möte klockan 16.30 på Camp Nou i dag blir dealen helt klar. Då väntas dessutom Barcelonas ordförande Sandro Rosell vara tillbaka från sin semester på Ibiza. Enligt tidningen handlar överenskommelsen om ett låneavtal, där Milan har skyldighet att köpa Zlatan inom tre år. Zlatans agent Mino Raiola bekräftade tidigare på fredagskvällen att det finns en överenskommelse.”

Det finns anledning att misstänka att det här kommer att bli långt mer omskrivet än den pågående Finnkampen, och tidningarna kommer säkerligen att tävla i att lämna besked om vad det är som gäller. Själv följer jag utvecklingen med spänning och jag tror att Expressen har rätt i sitt påstående när de säger att Zlatan ska presenteras för publiken till ligapremiären i serie A. Men om han kommer spela är mer oklart.

Flera tidningar bekräftar nu atgt allt är påskrivet och klart!

it , , , , , , eex ab1 svt svdn/a> dn

  1 comment for “Zlatan klar för Milan!

  1. Mats E
    28 augusti, 2010 at 18:52

    Jag tycker att Z gjorde rätt, nu kommer han slippa nöta bänken och det ska Hamrén vara glad för.

Comments are closed.