Somliga gnäller om vädret, men…
Somliga gnäller om sommarvädret, jo jag vet, jag har hört gnället. Därför plockar jag fram ett gammalt blogginlägg och postar det en gång till, fast med delvis ny text. Men bilderna, och de är de viktiga, duger lika bra nu i juli som de gjorde i december då bilderna visades förra gången. Bildtexterna är inte ändrade…
snö, Handen
[column width=”49%” padding=”2%”]snö, Handen
Vissa måste trots vädret ta sig till skolan, det går väl an så länge man bor i studentbostäderna som inte ligger längre från KTH än 7-800 meter. Värre är det för mamman som måste släpa med sig sin inplastade illbatting i en pulka (till höger), det blir tuffa backar att bestiga.
[/column]
[column width=”49%” padding=”0”]snö, Handen

[/column]
snö, Handen
Busstrafiken fungerar än så länge i Haninge, men jag tippar att det bara är några timmar till om det fortsätter att snöa som det gör just nu. I vart fall så kommer bussarnas tidtabeller gå åt pipsvängen, då blir det till att kura ihop sig i busskurerna. Dessvärre kommer det nog att ske en hel del olyckor, det börjar redan komma sådana rapporter.

it , , , , , , , , ,8 svar till “Somliga gnäller om vädret, men…”

 1. Tjah..

  Det regnade en del i morses.

  Nu fryser det sakta på och då blir det en ordentlig halka.
  Kylan finns dessutom kvar underifrån så det blir ännu lömskare.

  I Götet då.

 2. Hehe, ser lika illa ut i Norrbotten.

  Fan tro´t men jag tror det kom en traktor och skottade åxå, trodde dom var utdöda sedan länge…

  Vi har ju en Klass2 varning utfärdad av SMHI och det var väl att gå lite till överdrift, lite snö och blåst skall väl höra vintern till.

  Trevliga bilder i alla fall.

 3. Litet muligt idag men ändå den bästa av årstider.
  Vinterbilderna är verkligen bra men jag ryser till när jag tänker på vad man kanske har att vänta sig om bara 4 – 5 månader.

  Jag önskar det alltid vore sommar.