Länktips – The Boston Globe

Jag har tipsat om sidan förr, och jag lär göra det igen. Egentligen borde jag tipsa om den en gång i veckan eftersom den är så bra. Jag talar om The Boston Globe, en tidning som flera gånger varje vecka letar rätt på de allra bästa bilderna som de kan hitta – och publicerar dem.

Som fotointresserad så kan jag inte annat än häpna över hur duktiga fotografer det finns, och hur mycket bilder faktiskt kan förmedla. Det är också extra trevligt att de lägger ut bilderna på nätet så att alla kan få se dem. Just de bilder jag länkar till nu är ”höstbilder” men det vanligaste temat är rena nyhetsbilder. Händer det något stort i världen så har The Boston Globe bilderna, och de lägger ut dem på nätet.

Besök sidan och titta igenom några av de teman som är aktuella, inte bara höstbilderna. Den som inte favoritmarkerar den sidan är förmodligen helt oemottaglig för fotografisk konst.

intressant Andra om: , , , , t

The Boston Globe

  5 comments for “Länktips – The Boston Globe

 1. Marcus R
  16 oktober, 2009 at 11:44

  Den där fågelbilden är helt fantastisk.
  Jag tror jag länkat till den här tidigare men den är värd att se igen: http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU&feature=channel_page
  Det är Home, av Yann Arthus-Bertrand. Helt fantastiskt filmat. Den är 1 1/2 timme lång bara så man får ha lite tålamod med nerladdningen bara. ;)

 2. Charlie
  16 oktober, 2009 at 11:45

  Suveräna bilder! Jag lade in länken redan första gången du tipsade. ;)

 3. 16 oktober, 2009 at 19:09

  Nu har jag länkat sida också och måste presentera mina favoriter.

  PS! Bild med gigantiska pumpor passar perfekt för Hampus högtid – Halloween :-)

 4. Sniff
  17 oktober, 2009 at 09:06

  Thx, grymt att någon i snabbkonsumtionens tidevarv tittar lite mer på bilder och uppskattar deras konstnärliga kvalitéer.
  Under kommunisterna i forna Sovjet var inte fotografi erkänd som konstform ända fram till 80-talets slut.

 5. Pingback: Karl-Erik

Comments are closed.