Länktips – The Boston Globe


[column width=”49%” padding=”2%”]
Jag har tipsat om sidan förr, och jag lär göra det igen. Egentligen borde jag tipsa om den en gång i veckan eftersom den är så bra. Jag talar om The Boston Globe, en tidning som flera gånger varje vecka letar rätt på de allra bästa bilderna som de kan hitta – och publicerar dem.

Som fotointresserad så kan jag inte annat än häpna över hur duktiga fotografer det finns, och hur mycket bilder faktiskt kan förmedla. Det är också extra trevligt att de lägger ut bilderna på nätet så att alla kan få se dem. Just de bilder jag länkar till nu är ”höstbilder” men det vanligaste temat är rena nyhetsbilder. Händer det något stort i världen så har The Boston Globe bilderna, och de lägger ut dem på nätet.

Besök sidan och titta igenom några av de teman som är aktuella, inte bara höstbilderna. Den som inte favoritmarkerar den sidan är förmodligen helt oemottaglig för fotografisk konst.

intressant Andra om: , , , , t

[/column]
[column width=”49%” padding=”0″]The Boston Globe

[/column]


5 svar till “Länktips – The Boston Globe”

  1. Nu har jag länkat sida också och måste presentera mina favoriter.

    PS! Bild med gigantiska pumpor passar perfekt för Hampus högtid – Halloween :-)

  2. Thx, grymt att någon i snabbkonsumtionens tidevarv tittar lite mer på bilder och uppskattar deras konstnärliga kvalitéer.
    Under kommunisterna i forna Sovjet var inte fotografi erkänd som konstform ända fram till 80-talets slut.