Gotland – Dagens kort


Nej bilden förställer inte Gotland, men hade jorden varit platt så hade Gotland skymtat längst bort i fjärran. Jag var nämligen nere i Nynäshamn i förrgår och gick Strandvägen och tog som vanligt ett antal kort och eventuellt en bild.

Att jag skiljer på kort och bilder har de flesta av er märkt förut, men distinktionen kan vara knepig, för hade det hänt något intressant i ett kort så upphöjs det i bästa fall till en bild, en ointressant bild blir per automatik ett kort. Jag planerar för övrigt att åka över till Visby om ett par veckor, om och när värmen dyker upp. Problemet är bara att jag vill ha värme, men inte sol eftersom jag också har tänkt fotografera somligt i staden. Tyvärr så har Visby drabbats av Almedalsveckan, något förstör mycket av intresset för Kalkstens-Hawaii för min egen del. Samtidigt så har jag många minnen av våren i Visby, jag gjorde lumpen på ön i slutet av 60-talet nämligen. Med andra ord så kan ni snart förvänta er riktiga bilder, och några kort, från Visby.

Jag får lite lust att berätta en eller annan lumparhistoria från P18, men jag besparar läsarna det den här gången. Men jag måste påminna alla om att Skellefteå möter AIK i en avgörande match uppe i Skellefteå, jag tror att TV-sändningen börjar 15.00 i TV4.

it Andra om: , , , , , ab svd dn


2 svar till “Gotland – Dagens kort”