En Sommarbild som tröst? (Dagens bild)


Här sitter man framför bildskärmen och retar upp sig på våra regeringsrepresentanter, ja våra och våra. De gör så gott de kan för att jäklas med vanligt folk, det bidrog säkert till att jag började titta på bilder. Och vädret styrde mitt val till sommarbilder.Den här bilden tog jag från Vaxholmsbolagets båt just innan den var framme i Dalarö. En motorseglare med samma kurs, och med tio minuter kvar till Dalarö. Gubbarna ombord vet jag inte vilka det är, men det är en fin motorseglare modell Ä. Precis det jag behöver idag, stilla bris och 25° i luften. Båten är också utrustad med ett rött storsegel, sådant är alltid fint ute på fjärdarna i Mysingen. Jag skulle nog kunna tänka mig en gammal Mellanöka med röda segel, men då måste jag också skaffa mig blåskjorta, skepparmössa och pipa först… Bilderblogg idag

it Andra om: , , , , , , , ,


5 svar till “En Sommarbild som tröst? (Dagens bild)”

  1. Det är fint med träbåtar men jag ångrade inte att jag sålde min. På den sista färden till varvet så läckte den som ett såll och jag började tvivla på om jag skulle komma fram torrskodd? Såg en strandkant fylld med slam och jag körde igenom den med snurran och fick in slam i bordläggningen. Då slutade det att pissa vatten och jag kom fram till varvet.

  2. Fin bild som lyser upp i höstmörkret. Men hav förtröstan, det är bara omkring åtta månader kvar till sommaren är här!