Dagens tips: Boston Globes specialsida ”Big Picture”


Som bekant är jag road av fotografering, och jag har flera gånger tipsat om min absoluta favoritsida på nätet när det gäller foto, tidningen Boston Globes specialsida som de kallar ”Big Picture”. Att den kallas för just det beror nog på två saker, för det första är det fotografi i världsklass, och är bilderna 990 pixel.
Bilden här ovan kommer från National Geographic Photo Contest och är tagen i nationalparken Yellowstone, men Boston Globe visar inte bara naturbilder, deras specialitet är världens bästa pressbilder, och de är alltid rykande aktuella. Stora händelser som samlar många pressfotografer kommer alltid upp i deras bildvisningar och jag tror att alla som gillar bilder kommer att favoritmarkera sidan. (forts nedan..)

Tidigare denna månad så har man samlat bilder om miljö och veckan före det så var det bilder från Mecka, som vanligt enastående fotografi, och det finns många aktuella ämnen. Har du fem minuter så syna mitt påstående. Är Boston Globes fotosida enastående? Men en liten varning, svarta bilder märkta med varningstext bör undvikas av känsliga personer som jag själv, varningstexterna är ofta befogade.

it Andra om: , , , , , , , , , , , dn svd


Ett svar till “Dagens tips: Boston Globes specialsida ”Big Picture””